Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Continuă contrabanda cu tutun. Trei mașini ,,blindate” cu țigări, descoperite la Halmeu

În perioada 13-14 ianuarie 2018, în punctele de trecere a frontierei subordonate inspectoratului dar și la frontiera verde, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit mai multe persoane care au încercat să introducă ilegal în țară țigări de proveniență ucraineană.

Astfel, în PTF Halmeu s-au prezentat pentru a intra în țară patru persoane, doi români și doi ucraineni, conducând trei autoturisme marca Volkswagen și un BMW.

Existând suspiciuni că aceștia ar putea transporta țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controale amănunțite asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care au descoperit cantitatea totala de 831 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse în bagajele personale sau în locuri special amenajate în caroseria și rezervorul autoturismelor.

Doua dintre persoanele implicate au fost sancționate de către organele vamale cu amendă în valoare de 1.500 lei fiecare, iar două dintre ele cu amendă în cuantum de 5.000 lei, fiecare.

Sursa – Politia de Frontiera

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Saracii … ultima oara au uitat sa lase mita si acuma i-au agatat. Domnilor sa nu uitati de mita ca o sa patiti ca acesti indivizi…

  2. Vasile Răspunde

    Probabil au uitat sau masinile astea trebuiau sa cada azi .maine au trecere libera.niste nesimtiti

  3. Mugurita Răspunde

    Pai jumate din passaturi sunt dubaite de tutun.trec prin vama de parca ar fii pe corso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.