Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Noi focuri de armă în Satu Mare. Se reia acțiunea de alungare a ciorilor

Primăria Municipiului Satu Mare aduce le cunoștința cetățenilor faptul că în zilele de 23, 25, 26, 29 și 31 ianuarie între orele 16.00-19.00 vor fi executate acțiuni de combatere și vânătoare a ciorilor care au cuiburi în Grădina Romei. Acțiunile vor fi executate de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Satu Mare, respectând legislația în vigoare.

Sătmărenii sunt rugați să evite zona în perioada mai sus menționată și să nu intre în panică la auzul focurilor de armă.

Sursa: Primăria Satu Mare

Un comentariu

  1. Alex al V-lea Răspunde

    Ca sa-ti invingi inamicul trebuie sa-l cunosti bine. Prezenta ciorilor in Romania este legata de comportamentul gresit al oamenilor. Aceste pasari se simt bine aici probabil din cauza ca recoltele nu sunt total culese, se arunca gunoaiele cine-stie pe unde, nu sunt luate masuri pentru protejarea suprafetelor cultivate, etc. Cred ca se umbla la efect si nu la cauze. Cred ca sunt oameni competenti care ar putea sa rezolve problema si cred ca aceasta ar trebui facuta la nivel de tara, mutarea lor de ici colo nu este o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.