Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Spargere de 10.000 de lei. Hoţul a furat şi camerele de supraveghere

Spargere de 10.000 de lei.Hoţul a furat şi camerele de supraveghere de pe locuinţă. La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 de către un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un imobil din localitatea Botiz, care îi aparține.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în noaptea de 18/19 ianuarie a.c. persoane necunoscute ar fi intrat în curtea unui imobil aflat în construcție din comuna Botiz, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10 000 de lei.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită că ar fi sustras bunurile, acesta fiind un tânăr, de 18 ani, din localitatea Botiz. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracțiunii în dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.