Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Oferte profesioniste imbatabile de la Atelierele Unika

Ca la fiecare început de an, întâlnirile din sălile de ședință reprezintă un prim pas pentru a stabili obiectivele și direcțiile ce trebuie urmate de către angajați pe perioada următoarelor luni. Aceste întâlniri presupun de fiecare dată prezentarea unui plan de lucru de către fiecare manager de departament ori director zonal, iar ofertele profesioniste imbatabile de la Atelierele Unika vin în ajutorul corporațiilor.

De ce să alegi Atelierele Unika?

Este o întrebare care dă de gândit, dar răspunsul vine rapid și cu zâmbetul pe buze. Așadar…de ce să alegi Atelierele Unika? Pentru că:

1.produsele sunt unice

2.produsele sunt fabricate în România

3.este vorba de o experiență de peste 10 ani în domeniu

4.agendele rezistă o viață

5.accesoriile sunt rezistente și sunt folosite de marile case de modă din lume

6.orice produs poate fi un cadou minunat

7.produsele se realizează dintr-o gamă variată de materiale și culori

8.designul este excepțional

9.produsele sunt de calitate ridicată la un preț accesibil

10.pot fi personalizate la o comenzi mai mari

Oferte imbatabile de la Atelierele Unika

Pentru că ne dorim să sprijinim activitatea firmelor ce își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre, propunem mai multe variante de colaborare. Oferta noastră se adresează companiilor ce doresc un parteneriat ferm și corect, de lungă durată.

La o comandă engros de agende, oferim posibilitatea de a le personaliza în funcție de opțiunea clientului care va avea posibilitatea de a alege una dintre variantele puse de noi la dispoziție: timbru sec, folio, print UV, broderie, emboss, respectiv cusătură perimetrală și ornamentală, cant colorat, suport pix, elastic, buzunar pe coperta 3, etichetă pe plastic, semn de carte colorat.

Timbrul sec presupune un procedeu de imprimare a unui logo la cald, prin apăsare. Este recomandat coperților de tip buretat. Personalizarea prin folio presupune încălzirea unei matrițe și presarea acesteia pentru a lipi foaia cu logo-ul pe materialul/coperta aleasă de client. Print-ul UV presupune imprimarea logo-ului în culorile concepute în manualul de identitate vizuală al brandului firmei-client. Personalizarea prin broderie presupune îmbinarea tradiției cu modernismul, respectiv prin brodarea simbolurilor tradiționale românești pe produsele realizate în Atelierele Unika. O altă variantă de personalizare este reprezentată de metoda emboss care implică obținerea unui efect de relief cu ajutorul a două matrițe.

În funcție de variantele dorite de client, specialiștii de la Unika pot să realizeze agende personalizate 2018 cu cusături perimetrale și ornamentale, să imprime un cant colorat ori să includă în structura agendelor suport pentru pix, elastic, dar și un buzunar interior ori semn de carte colorat, etichetă de plastic.

Acești factori reușesc să întrunească și cele mai drastice cerințe ale clienților, iar calitatea materialelor și accesoriilor utilizate determină practic rezistența pentru o viață a produselor realizate de experții Unika, profesioniști care acționează de 10 ani în domeniu.

Oferte speciale

Dincolo de gama largă de agende din care clienții pot alege varianta potrivită, Atelierele Unika oferă și alte produse corporate menite să satisfacă și cele mai aprige comenzi.

Astfel clienții pot opta pentru:

– etuiuri speciale, din piele naturală – etui varianta clasică Montana, etui pentru pix Vintage și etui Rainbow pentru cărțile de vizită, etui ochelari Vintage/Rainbow

breloc din piele naturală cu față dublă Rainbow , Vintage

– portchei Montana din piele naturală atât în interior, cât și în exterior

portcard Vintage

portfard Rainbow

suport căști Rainbow

portofel din piele, pentru bărbați sau femei variantele Rainbow/Vintage

De asemenea, oferta Corporate include variante de seturi de mape pentru birou: Luxury (realizat manual din piele naturală, cu finisări și forme de excepție, conține 8 piese – desk pad, suport de cărți de vizită, suport diverse, suport creioane, suport cub de hârtie, toc, peniță, călimară de cerneală), Vintage (realizat manual din piele naturală de o calitate superioară astfel încât să aibă aspect de vechi, conține 5 piese – desk pad, suport de cărți de vizită, suport diverse, suport cub de hârtie, suport creioane), Smart (realizat din piele naturală, conține 3 piese – desk pad, suport cărți de vizită, suport creioane, se livrează într-o cutie elegantă de cadou), Rainbow (realizat manual din piele naturală de o calitate superioară, în combinații de două culori, conține 3 piese – desk pad cu buzunare laterale, suport creioane tubular înălțime 10 cm, mouse pad și se livrează într-o cutie elegantă de cadou).

Pentru cei care doresc mape pentru documente, Atelierele Unika oferă mai multe variante excepțional realizate: Mapa Rainbow (piele naturală exterior și fâș la interior), Mapa Montana (din fibre de lână reciclate în combinație cu piele naturală vopsită vegetal), Mapa Ted (din fibre de lână reciclate în combinație cu piele naturală vopsită vegetal).

Toate aceste produse pot fi personalizate la cerere, potrivit condițiilor afișate pe site, printr-una dintre metodele următoare: emboss, timbru sec, broderie, print UV, folio. Ofertele profesioniste imbatabile ale Atelierelor Unika sunt recomandate de clienții cu care au colaborat pe parcursul celor 10 ani de existență pe piața românească de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.