Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Protest antiguvernamental la Satu Mare, diseară, de la ora 18:00

Sătmărenii ies din nou în stradă, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 18:00, pentru a fi solidari cu cei de la București care intenționează să organizeze cel mai mare protest antiguvernamental de după abrogarea OUG 13. Astfel de proteste se vor organiza în zeci de orașe ale țării, precum și în diaspora.

Protestul de la Satu Mare este organizat de ”Sătmarul civic” și ”Corupția ucide”. Locul de întâlnire și manifestare este în piațeta de pe pietonalul Corneliu Coposu, din zona centrală, urmând ca de acolo să se meargă organizat într-un marș de protest pașnic.

”Astazi este ziua. Si poate fi istorica daca alegem sa nu stam deoparte, daca luam un coleg, un vecin, un frate, un parinte sau un prieten alaturi. Astazi poporul vorbeste si toti ceilalti asculta! Pasnici, dar determinati. Uniti impotriva coruptiei si incompetentei. Increzatori intr-un viitor in care dreptatea, adevarul, etica si competenta dau directia. Astazi este ziua in care noi avem cuvantul! Astazi, ora 18 in toata tara!”, este apelul lansat astăzi de către cei de la Sătmarul Civic.

Până în prezent peste 300 de sătmăreni s-au arătat interesați de protestul de la Satu Mare.

16 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Dar oare aceștia au protestat atunci când s-au închis spitale și școli, s-au dat afară polițiști, jandarmi și s-au tăiat salarii pentru a avea Udrea, ministra de la Dezvoltare, bani de investiții (terenuri de fotbal în pantă, telegondole)?
    Se face miting ca să vină la putere foștii oameni ai lui Băsescu, din PDL, degizați azi în liberali?

    • Duie Mragnea Răspunde

      Numai un postac PSD putea sa scrie o asemenea ineptie. Se protesteaza impotriva Legilor Justitiei, de care ar putea beneficia si sleahta basista, in frunte cu Udrea, cretinule!

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Tipic pentru postaci, când n-au argumente, recurg la jigniri.
        O să cred în DNA când o s-o văd pe Udrea la “brutărie”, că până acuma (chiar cu actualele legi) nu a prea fost.
        Telejustiție, ce mai!

        • Duie Mragnea Răspunde

          Esti idiot in continuare. Udrea are mai multe dosare, insa nu DNA sunt cei care le judeca.

          • Cetățeanul turmentat

            Păi nu procurorii judecă, ei întocmesc dosarele de acuzare, dar să le întocmească odată!

          • Duie Mragnea

            Vezi dosarul “Gala Bute”, deja e intocmit de o gramada de vreme si se judeca de mult timp. Apar de obicei amanari din cauza avocatilor inculpatilor, cu fel de fel de probe care n-au nicio importanta, aceasta fiind o metoda de a-i tine mai mult timp in libertate pe clientii lor.

            Exact la fel e situatia si cu dosarele oricarui alt corupt, care s-au tot amanat. Mai mult decat atat, in cazul lui Dragnea s-a reluat procesul de la 0 intr-un dosar, deoarece judecatorul s-a pensionat.

  2. Jony Spargaci Răspunde

    Antiguvernamental ???Astia-s prosti ???Care ”guvern” ?? Tudose de-abia a demisionat,cu guvern cu tot !!!Atunci impotriva cui ”protesteaza” ?? Defazati total !!!

    • Duie Mragnea Răspunde

      Tudose a demisionat, dar la putere a ajuns o taranca pe post de marioneta, care a aparat OUG 13 si legile justitiei in Parlamentul European. Bineinteles, nici macar colegii lor din S&D din Europa nu i-au crezut pe coruptii pesedei. Protestul e impotriva Legilor Justitiei.

  3. Duie Mragnea Răspunde

    Ce de postaci pe aici… protestul este impotriva legilor justitiei, prin care vrea Dragnea, alaturi de sleahta sa vor sa scape de puscarie, dobitocilor!

  4. matroz Răspunde

    Nu-i mai raspundeti la cetateanul Druie !Lasati-l sa mearga la protest!E dreptul lui!!!!Daca raspundeti la idioti te alegi cu boala!

  5. Adinutza Răspunde

    Trebuia sa iesiti pentru voi pentru salariile voastre când au fost tăiate, pentru copii vostri ,pentru spitalele închise,iar oamenii mureau pe treptele lor toate dăruite de Base Udrea Vianu Blaga si toata trupa de hot.Auzi tu pentru ce ies ei pentru legile justiției(oricum fac cum vor ei)Tot marii scapă indiferent de partid doar oamenii simpli le simt la orice graseala.Iesiti dragilor in frig e dreptul vostru dar pe ei ii doare la patina de voi.Da iesiti pentru binele si drepturile voastre nu pentru legile …lor

    • Tineriada Răspunde

      Deja ti-am vazut acelasi comentariu in 3 postari. Cand te opresti, postaco? Va platesc la partid si pe timp de noapte?

  6. Adinutza Răspunde

    Mai ușor cu jignirile postez câte vreau.E dreptul meu sa exprim ce gândesc,cum postezi si tu.Nu fac parte din nici un partid doar trăiesc într-o tare democratica.Nu mai urmări posturile ci ies in strada sa te racoresti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.