Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Propunere Science Fiction: Aeroport în zona Apa – Seini

Judeţele Maramureş şi Satu Mare ar putea pune umărul împreună la construirea unui aeroport comun internaţional în zona Apa-Seini, în vederea eliminării competiţiei concurenţiale dintre cele două aeroporturi actuale, limitate fiecare în dezvoltarea lor de un bazin de recrutare a cererii delimitat geografic, scrie infomm.ro. Este o propunere de proiect pe care o regăsim analizând proiectul studiului de trafic realizat pentru UAT-Seini. 

Despre acest proiect, primarul Gabriela Tulbure spune că este unul de domeniul science-fiction, dar ar fi un proiect care ar dezvolta mult oraşul.

„Da, acest proiect a fost propunerea celor care au realizat acel studiu de trafic pentru UAT Seini. Noi, în planul de mobilitate urbană, vrem un proiect pe axa 3.2 reducere emisii de dioxid de carbon. Cei care au făcut acest plan ne-au sugerat să trecem şi acest proiect al aeroportului, pentru că, au spus ei, nici aeroportul din Tăuţii Măgherăuş, nici cel de la Satu Mare, nu sunt suficient de mari. Dacă mă întrebaţi pe mine, e science fiction. Ar trebui să facem rost întâi de un teren mare. Acum e o idee de SF, dar cine ştie ce poate aduce viitorul. Noi acum vrem pod peste râul Someş, ca să deschidem oraşul mai mult”, a declarat, pentru Infomm.ro, primarul Gabriela Tulbure.

12 comentarii

  1. Oferim Renato Răspunde

    1la mâna:va trebuie sală polivalentă,dar nu sunteți în stare să susțineți echipa orașului,”Olimpia”. 2 la mana: Aveți 2 rute de UK,niciuna in EU și va mai trebuie “Aeroport”!!!!!!

    • ... Răspunde

      Foarte bine ca s-a inchis problema cu Olimpia pt ca acolo erau bani aruncati, bani care pot fi folositi acolo unde este nevoie cu adevarat. Aeroportul e, asa cum spune si in titlu, un scenariu SF

  2. baiat de UE Răspunde

    Un nou aeroport , mult mai mare intre altele doua aflate la nici 40 de km in linie dreapta unul de celalalt.Va imaginati cati bani ar inghiti studiile de fezabilitate pe parcursul a vreo saptesprezece guverne , plus afacerile cu exproprierile, plus constructia…dati-i bataie baieti, are balta peste.Lasati-le incolo de autostrazi, e mai misto prin aer decat prin gropile din asfalt

  3. Alex Răspunde

    Poate au gasit vreo poarta stelara ascunsa in munti conectata la o gaura de vierme si atunci aeroportul va putea fi lejer utilizat de extraterestrii buni. In privinta banilor nu este vreo problema pentru ca pentru astfel de proiecte oricand se gasesc. Primarul are dreptate ca acesta ar duce la dezvoltarea orasului, extraterestrii nu s-ar uita la bani cand ar da iama prin oras.

  4. Legis Răspunde

    Nu e cazul.

  5. Norick for President Răspunde

    Dupa ce l-am modernizat pe asta, are logica

  6. Mae Răspunde

    Prostie mare de tot

  7. Mae Răspunde

    Stați la medies aurit se face fabrică de avioane și de acea oare !!!

  8. Alex Răspunde

    @Mae. O fi tulburat cineva hyperspatiul din zona aceea. Cu primarii astia niciodata nu stii cum sta treaba, numai te trezesti ca acopera tarlalele cu panouri solare sau cu cine-stie ce minune tehnica.

  9. Ardelean Răspunde

    Oare ce a fumat dna primar? Pare de calitate,

  10. Alex Răspunde

    @comentator. Aceste vise frumoase, din pacate, se gasesc la toate partidele politice. Singura problema e ca sf-urile se imagineaza pe banii contribuabilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.