Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Răsplata după intervenția de la Moftin: Colonelul Daniel Dragne, schimbat de la comanda pompierilor

Colonelul Daniel Marian Dragne, cel care a condus intervenția de la Moftin, a fost înlocuit de la conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) cu generalul de brigadă cu o stea Dan-Paul Iamandi. Decizia a fost luată de premierul interimar Mihai Fifor, la propunerea ministrului Afacerilor Interne Carmen Dan, şi a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Dan-Paul Iamandi va deveni şef al IGSU, pe bază de împuternicire, începând cu data de 4 februarie 2018, dată de la care încetează împuternicirea colonelului Dragne.

Carmen Dan a înaintat premierului propunerea de debarcare a lui Dragne încă la data de 23 ianuarie 2018, scrie Agenda Pompierului, care mai notează că ministrului Afacerilor Interne i-a “scăpat” să adreseze măcar un cuvânt de recunoștință pompierilor care au intervenit la Moftin.

Colonelul Daniel Marian Dragne va reveni pe funcția de prim-adjunct al inspectorului general al IGSU, funcție pe care a ocupat-o prin concurs în decembrie 2014.

Sursa – agendapompierului.ro

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    pai daca nu s-a facut pres in fata lui Arafat (pe care i-l ridicati toti nestiitorii facebookisti in slavi) si a vrut si masini de interventie pentru stins incendii nu numai ambulante rosii sa care toti betivii, aurolacii, oameni ai strazii, sa faca pe taxi, a primit una peste cap.
    se stia ca pica de cand a zis arafat ca vrea zejdemii de ambulante smurd ca pica, acum cateva luni.

  2. Unu' Răspunde

    Dar acum sincer, ce-au făcut bravii noștrii pompieri? Au stat și-au belit ochii la canadieni! Cel puțin, din articolele precedente asta rezultă!

  3. bibicu Răspunde

    pupincurism si servilism criterii de baza pt a fi in gratiile secretarei lui dragnea.

  4. PAUL Răspunde

    Problema e mai delicata decat pare la prima vedere, astfel : un “mare sef” divorteaza si se simte din ce in ce mai rau. stie ca nu va scapa de” Bratul lung al legii”, indifrent cat de mult sta internat in spital sau in medIcale?
    “LIPITORILE” (marile iubiri din structura I.G. il pot savura acum, e TOTAL LIBER SI DISPONIBIL !
    CAND/DACA VA FI FACUT PUBLIC MOTIVUL RETRAGERII AUTORIZATIEI DE ACCES LA INF CLASIFICATE, VOM AFLA MOTIVUL PLECARII “LA VATRA” !
    FELICITARI 2.15 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.