Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Mai mare rușinea. O mare bancă nu e în stare să-și repare treptele

Cu toate că zona Primăriei, dar și aleile din împrejurimi au fost recent refăcute prin montarea pavajelor, ,,dezordinea” din fața băncii BCR strică întregul peisaj. Deși s-au tot dat asigurări că se vor depune eforturi pentru înlăturarea acestui aspect dezolant, totul a rămas doar la stadiul de promisiuni.

Promisiunile au început încă de pe vremea primarului Coica, însă nici până astăzi nu există vreun semn care să indice faptul că reprezentanții băncii au înțeles mesajul municipalității. Primăria a refăcut zona, încercând să-i insufle un aspect european, însă peisajul este departe de a fi spectaculos.

Primarul Kereskenyi Gabor le-a transmis clar reprezentanților BCR să-și repsecte promisiunile și să facă uitată imaginea dezolantă care persistă de ani de zile.

16 comentarii

  1. Bula Răspunde

    Nu aveti bani din comisioanele ce le luati? Nu va e rusine sa patati lucrarea lui Gabor si Tarr?
    Degeaba au pus pavaj daca voi nu schimbati gresia, zice lumea ca Gabor ii inapt.

    Poate vreti sa faceti puscarie ca Tantas si va cumpere OTP Hungary!!! Luni sa vad ca cum lucrati de zor.

    • Unu' Răspunde

      Mă bulișor, spune tu ce vrei, măcar acum văd că se lucrează ceva în orașul ăsta, lucru care doream să-l văd și pe vremea fostului primar, coi-ca dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria sătmarului!
      O fii primarul nostru ungur (dacă asta-i o vină!?!) dar îi ungur de-a nost,și își face treaba nu ca olteanul belicos și puturos dinainte!

  2. Alex Răspunde

    Dar unde-s placile de acolo? Le-a furat cineva? Poate n-ar fi rau sa vedem si cauza nu numai efectul. Sa-i vedem si pe cei care fura, care arunca mizeria pe jos, care dau foc la containere, care distrug bancile, etc. nu numai pe cei care matura, care nu-si repara treptele, care sting focul, care se ocupa de intretinerea bancilor. O analiza jurnalistica serioasa asta ar trebui sa faca.

    • M Răspunde

      Cum adica unde sunt? Au fost mancate de trecerea vremii. Acolo au fost ani de zile crapate, in bucati peste tot. Macar acuma le-o curatat, eu cred ca gresia asta nu era pentru exterior, nu ma mir ca a ajuns in halul asta.

      Totusi ar trebui sa exista o modalitate de penalizare a bancii.

  3. ? Răspunde

    Asta este respectul fata de clienți,marca BCR! Comision sa iasă ca in rest…

  4. IOANA Răspunde

    cum sa ai incredere intr-o banca din asta ????? si se mira ca nu sunt clienti ??? BANCA DE CREDIT ?????

  5. Radu Răspunde

    Se observă că nu m-ai e Remus Oltean administrator la BCR.

  6. Unu' Răspunde

    Primăria nu-i poate OBLIGA să-și întrețină fațada, numai pe persoanele fizice le poate obliga?!?

    • Bula Răspunde

      Unde au un interes personal, cazul Tantas si BCR. Stai linistit ca daca Tarr nu punea pavaj nu il auzeam astazi pe Gabor.
      Nu de ieri arata asa treptele.

  7. un bou Răspunde

    o amenda uriasa si termen limita pentru reparatii !!! militia comunitara alooooo!!!!!!

  8. Alex Răspunde

    In poza a IV-a, randul de sus in stanga, se vede o placa din care a mai ramas un colt. Cineva le-a desprins fortat. Daca BCR -ul isi repara exteriorul cine-i garanteaza ca acestea nu vor fi iar manglite? Nici eu nu iubesc bancile dar ar trebui sa vedem adevarul in fata.

    • Unu' Răspunde

      Stai liniștit, nu toți fură! Poate așa ai văzut acasă, dar nu peste tot e la fel!
      Plăcile s-au desprins de bine ce-au fost montate și stăteau grămadă, sfărâmate, sub zid! Era o mizerie de nedescris, iar acum că s-a reabilitat aleea, chiar arată oribil!
      Poate pentru tine este o realizare arhitecturală de o importanță deosebită, dar în realitate arăta, și arată în continuare, oribil! Nu știu cine ar fi furat așa ceva, poate ne spui tu …

  9. Alex Răspunde

    @Unu’. Eu sunt foarte linistit, numai ca uita-te mai bine si vezi ca unele sunt desprinse cu tot cu tencuiala, daca nu as fi avut aceeasi problema in baie nu as fi zis nimic. Trebuie ceva forta ca sa le desprinzi. Apoi sunt foarte regulat desprinse ceea ce ma duce cu gandul ca s-a muncit sistematic. Daca s-a folosit aceeasi tehnologie cum se poate ca una se desprinde si langa ea, vecina nu se desprinde. Daca vrei sa ne jignim sa stii ca am ceva talent numai sa poata duce site-ul acesta.

  10. Alex Răspunde

    @Unu’. Tu intrebi cine fura in oras? Sa-i intrebam pe cititori cine fura masini si cate? Cine fura biciclete si cate? Cine fura tomberoane si cate? Cine fura portmoneie si cate? Cine da foc la containerele de gunoi si cate? Cine fura bani si de la cati? Sa stii ca as mai putea continua dar ma opresc aici. Poate ne mai arata cine inca un edificiu la care s-a umblat la placi. Cand ma gandesc cat fier vechi s-a furat, cat cupru, cat aluminiu, caramizi, boltari, geamuri… obosesc de scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.