Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Salvatorul Romeo Kulcsar iese din spital. Mesajul tinerei căreia i-a donat din ficat

Romeo Kulcsar, tânărul care și-a donat o parte din ficat pentru a-i salva viața unei tinere care suferea de o boală extrem de gravă, iese din spital. Tânăra Anett Mărcuș, de 24 de ani, a ținut să-i mulțumească salvatorului său, printr-un mesaj public.

”Sunt bine! Îți mulțumesc Doamne! Cu toate că ultimele 9 zile nu au fost cele mai perfecte zile din viata mea, totuși fiecare zi este o binecuvîntare de la Dumnezeu. Și ÎI mulțumesc Domunului pentru imensul dar – viața. Astăzi vreau să-ți MULȚUMESC DOAMNE pentru această zi. Monotonă și obișnuită, dar totuși atît de pașnică și plină de căldură. Iti multumesc Kulcsar Romeo!”, este mesajul tinerei Anett Mărcuș, pentru salvatorul ei.

Romeo Kulcsar a primit de curând vestea că va fi externat și a postat o poză pe Facebook, alături de câteva versuri: ,,Orice om in viata are o poveste, Si greu de-a trait, tot frumoasă este. Așa și viata mea cu bune, cu rele Scriu in orice zi povestea vieții mele”…., a scris Romeo.

 

 

Un comentariu

  1. Alex al V-lea Răspunde

    Romeo draga, mare-i dragostea ta! Vezi totusi, ca pisica are 9 vieti, nu stiu omul cate are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ioana Bran, propusă la trei ministere. Lista candidaților

Organizațiile județene a PSD au propus peste 40 de nume de miniștri pentru viitorul cabinet Viorica Dăncilă. La Ministerul Tineretului...

Închide