Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Sătmăreanul Mani Gyenes va deveni legendă! Cu o motocicletă nouă poate fi printre primii!

Sătmăeranul Mani Gyenes va deveni legendă în câţiva ani. El a concurat deja la opt ediţii ale celui mai dur concurs din lume, Dakar, şi îşi propune să participe şi în anii următori. El a recunoscut astăzi, într-o conferinţă de presă, că piloţii care ajung să concureze la 10 ediţii ale acestei competiţii sunt consideraţi legende, şi şi-a propus acest lucru. Va devni o legendă!

Despre participările viitoare, Mani a spus că îşi doreşte o motocicletă nouă, de uzină, mult mai performantă. El a dat exemplul unor colegi pe care “i-a bătut” în ediţiile anterioare, dar care acum, cu motociclete noi de la Honda şi Yamaha au reuşit să îl depăşească. Mani îşi doreşte un KTM de uzină, nou nouţ.

Cu siguranţă, cu o astfel de motocicletă, având în vedere deja experienţa şi motivaţia, Mani Gyenes poate ajunge printre primii motociclişti din lume. Deja se află printre primii 25, el terminând în acest an pe locul 23, dar la nivelul lui Mani sigur că pretenţiile deja sunt altele. Trebuie să precizăm că este o mare realizare şi să finalizezi raliul Dakar, deoarece sunt condiţii extreme şi accidente grave, dar potenţialul lui Mani este de acest nivel.

Se mai cuvinte menţionat faptul că dacă ani la rând autorităţile locale l-au sprijinit financiar, pentru ediţia din acest an nu a primit niciun sprijin!

Satu Mare are nevoie de o legendă, Satu Mare are nevoie de un campion!

 

4 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Chiar merită! E un om extraordinar!

  2. Carmen Răspunde

    Sa ceara de la taticu de Paste.

  3. Horti Răspunde

    Dar nu din banii mei..
    Sa se distreze pe banii lui Misike.

    • Norick Răspunde

      Nu fii rau – mai bine sa primeasca o motocicleta de 10 de mii de euroi , decat sa dispara banii astia in diferite buzunare…. :-)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.