Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Satu Mare ar putea avea un nou ministru. Propunerea PSD

Sătmăreanca Ioana Bran, actuala secretară a Camerei Deputaților are mari șanse să devină noul ministru al Tineretului și Sportului. Tânăra antreprenoare este propunerea Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru această funcție.

În cursul zilei de mâine va fi prezentată oficial lista cu propunerile pentru Ministerul Tineretului și Sportului. Surse din cadrul PSD Satu Mare o dau favorită pe Ioana Bran.

Tînăra deputată are un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

9 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    La cum se aruncă cu noroi, din pct. de vedere mediatic, în miniștri acuma, nu știu dacă e chiar în avantajul ei.
    Ți se speculează eventualele greșeli gramaticale etc. etc.

  2. Tineriada Răspunde

    “Antreprenoare”

    Ha ha ha ha

  3. M Răspunde

    Atata scrie in CV? Ca e fica “lu unu” care are bani? Asta da merite.

  4. oana haiduc Răspunde

    Wow, ce background impresionant. Tatal ei are o afacere si ea a fost promovata. Chiar asa joase standarde avem? Si ce o face potrivita pentru Ministerul Tineretului si Sportului? Are experienta in acest domeniu? A practicat vreun sport de performanta?

  5. Alex al V-lea Răspunde

    Nu stiu ca in tara noastra promovarea in functiile publice sa se faca pe baza de merite. De altfel, posturile bine platite nu sunt scoase la concurs, in schimb pe cele prost platite le afiseaza prin toate ziarele sau site-urile. Oricum cine ajunge ministru va fi “ajutat” de “cineva” sa- si desfasoare activitatea. Credeti ca numai in Teleorman se pot naste ministri? Tinand cont de cele de mai sus credeti ca din jud. SM nu poate fi un ministru? Si daca ar fi, ce rau ar fi? Tudose sau Pop ce dictie au avut? Eu m-as bucura sa fie cineva de la noi, nu conteaza partidul din care.

  6. y Răspunde

    Am crezut că nu se poate mai rău. Dar văd că se poate. În afară de tinerețe totuși ce o califică pentru post? După Monica Ridzi sau EBA vine altă minune. Succesuri (EBA) sau Republica Norvegia (Udrea). Sunt de acord cu întinerirea clasei politice, chiar este foarte-foarte necesar, dar sunt și tineri calificați. Aaaa, ei nu se bagă în mocirlă și poate au și ceva idei, eventual coloană vertebrală? Sau nu au un tati sau mami eventual un unchi sau o mătușă strategic amplasată?

  7. Of of Răspunde

    “Tînăra deputată are un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.”— Serios?! Wow ce background impresionant, sa-mi bag eu ceva in voi, bn?! Sunteti din e in ce mai jalnici! Are tata “palincă” (cum se zice pe la capitala), ce mai valori mai frate, jos palaria! Palincia lu’ tata o califica pt orice post….vai si amar ce a ajuns tara noastra….vai si amar…..

  8. what? Răspunde

    Ce legatura are fata asta cu sportul? Ridicol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.