Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Slăbește eficient cu Eximia, premiat pentru performanțele sale la ultimul congres

Lupta cu kilogramele reprezintă atât o problemă cât și o mare provocare pentru foarte multe persoane, iar soluțiile corecte sunt extrem de greu de găsit în condițiile în care oamenii vor să scape de surplusul de grăsime în cel mai scurt timp posibil. Pentru a evita dietele drastice și, implicit, riscul de îmbolnăvire, sătmărenii pot apela de acum la o tehnologie de ultimă oră, menit să transforme orice corp ieșit din formă într-unul de invidiat. Pearl Beauty Center Satu Mare prezintă Eximia HR77 Platinum, un concept italian recunoscut de către medici esteticieni din întreaga lume.

Slăbeşte cu Eximia – rapid, corect și eficient

Eximia HR77 Platinum propune rezultate cu adevărat spectaculoase încă de la primele ședințe, bazându-se pe o tehnologie laser care înlocuiește liposucția chirurgicală. Tratamentul de remodelare corporală începe prin eliminarea țesutului gras. Tehnologia de laserporație distruge celulita pas cu pas și o transformă în apă și acizi grași ce se elimină mai apoi natural din organism.

Ameliorarea vergeturilor și detoxifierea corpului

Vergeturile vechi și noi sunt eliminate datorită tehnologiilor îmbinate în acest aparat unic, iar după acest pas se poate da startul detoxifierii prin drenaj limfatic ce asigură pielii un tratament exclusivist. Votat ,,Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”, Eximia HR77 Platinum începe să își pună amprenta după primele 3-4 ședințe, perioadă după care se formează mușchii fesieri, abdomenul și gambele, iar imperfecțiunile încep să devină istorie. Tehnologiile marca Eximia își arată valoarea la fiecare ședință, punând pe primul loc sănătatea oamenilor și oferind rezultate sigure în remodelarea corporală, slăbirea localizată și în tratamentul celulitei în diferitele ei stadii.

Pearl Beauty Center Satu Mare vă așteaptă să faceți cunoștință cu Eximia HR77 Platinum și cu tehnologiile sale ultra-performante ce vor pune la respect kilogramele și imperfecțiunile, redând corpului strălucirea pe care o merită.

Pearl Beauty Center își deschide porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Vă recomandăm să urmăriți și pagina de Facebook :  https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.