Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Taximetriștii din Satu Mare adună semnături pentru creșterea tarifelor

După ce au anunțat că au de gând să mărească tarifele, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, taximetriștii din Satu Mare merg mai departe cu această idee și sunt pregătiți să pună în aplicare o campanie de strângere de semnături pentru ca această inițiativă să aibă sorți de izbândă.

Taximetriștii sătmăreni spun că mărirea tarifelor este în acest moment o prioritate și sunt deciși să se prezinte în fața Consiliului Local Satu Mare.

,,În lipsa unui sindicat, cineva trebuie să preia inițiativa și să pună în aplicare informarea și strângerea de semnături a unei petiții de mărire a tarifului/kilometru care trebuie înaintată către Consiliul Local. Sper ca toți colegii să fie înțelegători și să rămână uniți pentru această cauză. Pe toți ne afectează creșterea taxelor, carburantului, alimentelor. Nu uitați înainte de toate: Scopul este pentru un viitor mai bun. Colaborați și fiți pașnici. Putem ajunge la un numitor comun și fără jigniri și violențe. Sper ca liderii firmelor de taxi din Satu Mare să se sesizeze și să ne sprijine în această situație favorabilă tuturor”, anunță unul dintre taximetriștii sătmăreni.

9 comentarii

  1. X Răspunde

    Pornire-2.79
    Tarif ziua pe km-2.79
    Tarif seara- 2.99
    Tarif extern – 3.49
    Asa ar fi corect…..

    • sophia Răspunde

      Tarife taxi Bucuresti, incepand cu 1 octombrie 2017:

      tarifele la majoritatea companiilor de taximetre cresc de la 1,39 lei la 1,69 lei pe kilometru,

  2. Avut Răspunde

    si la cine ma rog frumos o sa cautati semnaturi? Mai bine merg 10 km pe jos prin ploaie decat sa fac apel la voi sis a imi pun viata in pericol…

    • gioni Răspunde

      mersul pe jos prin ploaie in cacatul asta de oras parasit neamenajat mai nicaieiri este mult mai periculos, din pacate chiar e un exemplu mai sus pe portal

  3. avocat Răspunde

    Normal să crească tarifele la circulat dacă la stat pe loc ( ex.parcări ) s-au dublat taxele fără să fie amenajată vre-o parcare din oraș în ultimii ani . O ajuns parcarea în Săcmar cât la Paris în zona Jardin de Louxembourg dar acolo ai parcare amenajată și păzită . Dapoi taximetriștii săracii care mai circulă nu numai stau prin parcări ce să facă că ei nu-s gaborka și ciracii lui care se freacă pe bendeu și cresc automat taxele .

  4. pastorita Răspunde

    Mariti-le ca apoi vom vedea!!
    Ce? Cati vor mai avea incasari!!
    Nu aveti incasari,nu rezistati,nu??
    Daca ati lasa tariful asa,sigur veti mai avea clienti,daca il mariti orasul se va declara un oras sanatos plin de maratonisti!
    Mersul pe jos e sanatos!
    Si decat sa te urci in taxi,sa ii spui adresa,iar soferul sa te intrebe ; Unde e asta??? Ca iti vine sa plingi sau sa razi,nici tu nu sti???
    Eu i-am spus unui sofer,sa facem schimb,sa trec eu la volan si sa conduc eu,daca el nu stie adresa!!!!
    Si vrea si bacsis????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.