Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Accident în centrul Clujului. O sătmăreancă a luat pe capotă un pieton

Accident în centrul Clujului. O femeie a fost rănită după ce a fost luată pe capotă de o şoferiţă din Satu Mare, pe strada Napoca din centrul municipiului Cluj Napoca.

Din primele informații rezultă că pietonul a vrut să treacă strada prin loc nepermis, şi a fost lovit din plin de autoturismul Dacia Logan.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie. Victima a fost transportată la Urgenţe.

 

Sursa: Pagina de Transilvania

3 comentarii

  1. Avut Răspunde

    Inca o dovada ca satmarenii nu au habar sa conduca…

  2. avocat Răspunde

    sau că traversează prin LOC NEPERMIS !!!!!!

  3. 007 Răspunde

    Am Avut si nu mai am ,minte de-nteles… cum ca ,, pietonul a vrut să treacă strada prin loc NEPERMIS, şi a fost lovit din plin de autoturismul Dacia Logan”.Deci ce vina are un sofer cu sinucigasi de acest tip???Adica eu in trafic( fie orice oras si unde e circulatie aproape bara la bara) cand imi sare unul in fata sa intru pe contra sens, sau in masina de pe alta banda pe sens?Sa-mi distrug masina si sa platesc si reparatiile masinilor celor pe care le-am accidentat,sa nu mai zic Doamne Fereste,de victime ?
    Sa franez brusc si cel din spate sa-mi faca varza spatele de la masina ?
    Nu pot intelege de ce pietonii cand traverseaza strada pe marcaj sau nu,NU SE ASIGURA sa ajunga nevatamat pe cealalta parte.Apoi de ce isi lasa viata in mana unui sofer,probabil mai netent ca el ,dar asigurat la impact de masina?
    Concluzia este simpla,nu mai dati nas pietonilor,pentru ca indiferent de marcaj sau nu ,in caz de accident, DOAR EL PIETONUL POATE AJUNGE IN SCAUN CU ROTILE, sau in lumea celor fara suspinare…Ca de…sunt multi idioti si de-o parte si de alta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.