Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Taximetriștii vor să mărească tarifele la Satu Mare

Taximetriștii din Satu Mare au de gând să mărească tarifele, atât pentru cusele efectuate pe timp de zi, cât și pentru cele de noapte. Aceștia spun că s-au majorat deja atât impozitele cât și taxele, iar astfel cursele trebuie să-și modifice și ele tarifele.

Într-o postare pe facebook, pe un grup destinat taximetriștilor sătmăreni, se discută deja despre modificarea tarifelor.

,,Domnilor Titulari (taximetriști ) ce facem pana la urmă? Stăm cu mana în sân? Știind ca sa majorat cărțile de munca , taxe, impozite etc iar noi circulam cu același tarif! Chiar nu putem face sau merge sa discutam cu oamenii responsabili? Sau dăm din palme și spunem asta e și ca nu ai cu cine vorbi, cea ce eu personal nu cred ca nu ai cu cine, deoarece pe noi toți ne afectează acest lucru, gândițiva ca stați în parcări 1 ora și nu va urca clientul ,dar cheltuielile trebuie plătite nu???”, se arată în postarea unui taximetrist.

32 comentarii

  1. Client Taxi Răspunde

    Si daca va fi mai scump, crezi ca v-a urca mai repede clientii.
    Eu nu cred, o sa mearga treaba si mai prost.

  2. adi Răspunde

    Sunt locuri de munca destule. Dupa ce te angajezi , sunt curios de cate ori te urci in taxi. Sa vezi cum vin banii, si cat de repede se duc. Si cat stai o ora in masina ai putea sa faci curat in jurul masinii ca arata ca la porci orice statie de taxi.

    • gioni Răspunde

      pentru asta e florisalu poolii mele care ne-a luat taxe ilegale si nici nu au de gand sa le returneze, mai facem si curat pe banii nostri….sa suga pixul cu tine in frunte

      • Norick Răspunde

        Gioni bravo , tu esti taximetrist 100% 🙂 Asa dupa vorba,dupa port… :-)))
        Pacat,ca s-au desfintat carutele din oras… :-)))

      • Matei Răspunde

        Bravo, Tata! Deci tu ai vrea ca la tine in masina sa faca Florisalu’ curatenie? Crezi ca la toate firmele fac ei curatenie, sau ce? Sper sa vina Uber-ul si in SM, ca nu mai urc veci intr-un taxi.

        • gioni Răspunde

          copile, era vorba in “jurul masinii” tu deja te-ai bagat in masina bagu-te-ai altundeva unde nu rasare soarele in loc sa sucesti cuvintele altora

    • gioni Răspunde

      aaaa, tu esti ala cu bradul? mai suge pixu’ inca o data…

  3. Avut Răspunde

    de minse sa intre toti la somaj… serifii drumurilor din satmar, pentru ei nu se aplica niciun fel de regula in trafic. Niste indivizi care in marea lor majoritate nu au fost in stare de nimic alltceva decat sa urce in spatele unui volan si nici ala nu sunt in stare sa il manevreze cum trebuie…

    • aaaaaa Răspunde

      esti bou ma unii dintre ei sunt mai cititi ca tine si scrie gramatical lb.romana zdreanta ca tu esti ceva om invatat un fel de Einstein din Babta

      • Avut Răspunde

        In afara de un cuvant scris gresit din graba, nu stiu unde vezi la mine greseli gramaticale. Insa dupa cum te exprimi, esti clar taximetrist. Multumesc ca mi-ai dovedit afirmatia de mai sus

      • abc Răspunde

        Spuse Zweistein.

        • Avut Răspunde

          Vezi, in lipsa de argumente scoti asa ceva pe gura. Tot nu va invatati minte si ratati momente prielnice de a tacea…

          • abc

            @Avut. Era răspuns pentru @aaaaaaa. Dar dacă tot am scris hai să-ți povestesc o întâmplare de acum 10 minute, deci la ora 13.00.
            La ora menționată un taximetrist vine cu viteză (muuult peste 50 km/h) dinspre Soareului, la trecerea de pietoni de la biserica ortodoxă de la George Boitor. Rețineți că plouă ca și acum 2 zile și derbedeul scimbă banda fără să semnalizeze pe trecere de pietoni, pietonii zboară iar el între timp se apleacă după ceva!!! Din păcate nu am reținut numărul mașinii. Asta a fost noroc chior!!! Deci taximetristule care ești așa revoltat și vrei mărirea tarifelor te întreb un singur lucru – AI ATESTAT DE KAMIKAZE ?

          • Avut

            got it. Sorry 😉

  4. Ionut Răspunde

    Treaba e simplă, crearea de Uber și la noi și Îți bagi p*** în tarifele taximetriștilor :).

  5. Cățel măcelărit Răspunde

    Uber, Lyft etc sunt adevăratele soluții. Mașini noi, curate, respect din partea tuturor, oaplicație pe telefon și un cont in banca.
    Simplu, curat și eficient. Fără primărie, fără birocrație, fără atestate aiurea, fără politicieni imbecili ce-și vor feliuța de tort din orice tranzactie.

  6. Una Răspunde

    Da, Uber taxi, vrem urgent si la Satu Mare!!!

  7. Unu Răspunde

    Uber, urgent si la noi in Satu Mare!!!

  8. Zoli Răspunde

    Da, Uber Taxi, vrem și noi la Satu-Mare !

  9. Alin Răspunde

    Taranilor….nu aveti bani nici de taxi dar de uber…..fraierilor…..astepta.ti rest un leu de la taxi sa aveti de un covrig flamanzilor si vreti uber….

  10. adi Răspunde

    Si ce daca astept dupa 1 leu? Sunt banii mei. Tu peste tot lasi ciubuc? Voi , taximetristii , sunteti cei mai flamanzi. Sau poate astept restul pt ca nu-l meriti 🙂

  11. avocat Răspunde

    Am văzut că primăria a dublat taxa de parcare în oraș , ar trebui ca cei care parcăm des în zona centrală , având treabă zilnic acolo în zona Tribunal , bănci , etc , să mărim și noi tarifele .

    • mutu Răspunde

      Sa si-o bage in gat gabor si cei ce au votat!Cand or avea nevoie de mai multi bani sa aiba c,
      /valoarea unei ore de parcare!Asa sa-i ajute D-zeu!

  12. avocat Răspunde

    A ajuns parcarea 1,05 euro +TVA pe oră sau chiar pe mai puțin , depinde căt ai treabă în zonă . Asta-i furt la drumul mare să taxezi niște linii trase aiurea pe asfalt că altă responsabilitate nu-și asumă primarul și consilierii numai să jefuiască cetățenii .

  13. adi Răspunde

    Nesimțit in data de 23 Decembrie sub cap pod Decebal au stat 8 taxiuri nici unul dintre ei nu au vrut sa ma ia cu un brad

    • Jackie Kocsan Răspunde

      Daca erai cu un porc, sigur erai luat. 😀

    • Norick Răspunde

      Nu te supara, dar eu nici in masina mea personala nu pun brazi. Nu le aspiri in veci frunzele din mocheta .
      Poti sa fi suparat pentru comportamentul lor (in trafic sau in general), pentru incultura, pentru needucare etc. , dar pentru brazi , biciclete, saci cu grau samdp. nu … 😛 .-) ,-)

    • mircea Răspunde

      este transport persoane nu marfa si animale desteptule…

    • Dr. Pilot Răspunde

      Serios..
      Tu chiar esti un prost.

  14. Dr. Pilot Răspunde

    Acela cu bradul…prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.