Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

VIDEO. Descoperire incredibilă! Migranții, cu avionul la granița României

Autoritățile maghiare au găsit un avion înmatriculat în Ucraina abandonat pe un câmp agricol din județul Szabolcs-Szatmár-Bereg, aflat la granița cu județul Satu Mare. Polițiștii spun că avionul a fost folosit de traficanții de persoane, scrie Vocea.biz.

Un avion înmatriculat în Ucraina a fost găsit abandonat pe un câmp agricol din județul Szabolcs-Szatmár-Bereg din Ungaria, aflat la granița cu țara noastră. Polițiștii au găsit aeronava de mici dimensiuni fără motor, echipaj și pasageri.

În urma cercetărilor, oamenii legii au reținut 11 persoane, migranți din Afganistan și Vietnam, care au fost duși în detenție. Una dintre persoane a aplicat pentru azil, spun polițiștii maghiari.

Autoritățile au suspiciunea că aeronava a fost utilizată de traficanții de persoane pentru a introduce ilegal migranți în țară iar o anchetă a fost deschisă în acest caz.

Polițiștii maghiari au efectuat și cercetări în zona în care a aterizat avionul iar aeronava de mici dimensiuni a fost confiscată.

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Nu are avionu motor ca sa zboare mai silentios ? sau motoru a fost demontat de migranti si dus la fier vechi ca sa aiba bani de bilete ?

  2. Alex al V-lea Răspunde

    Mie mi se pare incredibil ca nu sunt prinsi traficantii de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.