Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

VIDEO. Noul cerșit la Satu Mare. Stă în fața mașinii până primește bani!

Pentru că lumea evoluează, iar vechile metode din orice domeniu capătă noi forme, la Satu Mare chiar și cerșetoria a ajuns să treacă la un nivel superior. Cum oamenii nu prea mai sunt impresionați de ,,poveștile și dramele” cerșetorilor, aceștia din urmă s-au reorientat. Mai nou, cerșetorii ,,se aruncă” în fața mașinilor și așteaptă pomana.

Se întâmplă în Sătmarul anului 2018. Cerșetorii nu mai așteaptă pur și simplu să li se ofere bani. Noua metodă a fost prezentată astăzi în Satu Mare, unde o cerșetoare s-a oprit pur și simplu în mijlocul drumului și nu a permis accesul niciunei mașini până nu a fost recompensată cu o sumă de bani.

Imaginile halucinante au fost postate de activiștii de la Drivers SM.

5 comentarii

  1. tatianalaffont Răspunde

    Mēs informējam jūs par mūsu piedāvājumiem, jo tie var jūs interesēt.

    Mēs esam uzņēmējdarbības pāris, un mēs arī piešķiram hipotēkas un privātpersonu aizdevumus starp privātpersonām ar gada procentu likmi 2% visiem, kam tas nepieciešams, bet viņiem nav pieejas banku kredītiem.

    Ja jūs meklējat aizdevumu starp privātpersonām, lai vai nu atdzīvinātu savas aktivitātes, vai lai īstenotu projektu, vairs neuztraucieties. Mēs esam pieejami, lai apmierinātu mūsu klientus rekordīsā laikā. whatsapp +33644682472 E-pasts: [email protected]

  2. pricop Răspunde

    noul cersit? 🙂 si vechiul prosti! probabil acuma ati observat voi ca in ultimi 100 de ani asa se cerseste nu numai la satu mare

  3. bigbrother Răspunde

    Pentru cei care îi dau bani- Vi se pare că este o persoană necăjită?
    Pentru Poliția locală – Voi ce plm păziți? Totuși este în centrul vechi! Aaaa, e frig!

  4. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Aceea este o persoană cu tulburări mentale,a fost de nenumărate ori ridicată de pe stradă de poliția locală,s a încercat și internarea ei intr o locație corespunzătoare,din păcate medicii de acolo au externat o in următoarea zi.Big brother noi ti o dam in plt…să ai pe ce exersa…până atunci ai grijă la limbaj și renunță la ,,aerul” superior te rog!

  5. bigbrother Răspunde

    @Cetățeanul relaxat. Mulțumesc pentru informație pentru că nu aveam de unde ști. Dar atunci medicii ce naiba păzesc pentru că întreg la minte nu-i și se poate întâmpla și un accident rutier în care s-o pățească și alții. Sau nu contează. Așteptăm să se întâmple ceva grozăvie ca la fostul stadion Unio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.