Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Adolescentele care s-au luat la bătaie în fața liceului Ioan Slavici ar putea fi exmatriculate

Adolescentele din Satu Mare care au decis să-și rezolve problemele cu legea pumnului vor suporta consecințe grave. Acestea ar putea să-și ia adio de la liceul la care au învățat până în prezent.

Tinerele eleve care s-au luat la bătaie marți, 20 februarie, în fața liceului Ioan Slavici ar putea fi exmatriculate. În scandalul care a degenerat într-o adevărată luptă au fost implicate patru fete.

Reamintim că purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Cochera, a declarat pentru PortalSM că se fac audieri, se identifică persoanele implicate şi dacă se va constata că e cazul va fi deschis un dosar penal.

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Eu n-as merge pe solutii atat de radicale si as incerca pastrarea lucrurilor in cadrul scolii. Acesta este un moment de rascruce pentru aceste tinere si poate ar trebui ca cineva cu multa experienta, care cunoaste patima omeneasca, sa apara acum, sa stea de vorba cu ele, sa incerce sa rezolve lucrurile in capsoarele lor tulburi. Poate n-ar fi rau ca cineva chiar din cadrul politiei sa stea de vorba cu ele pentru ca tot mai bine ar fi sa se repare acuma lucrurile decat mai tarziu. Cine-stie poate aceste fete ii vor multumi candva.

  2. Alex Răspunde

    Problemele acestor tineri le-am avut si noi la varsta lor. Cand ma gandesc ce solutii am gasit atunci la ele, acum ma apuca rasul. Pentru mine lucrurile atunci mi se pareau foarte complicate. Oricum si eu am pus multa pasiune la fel ca aceste fete si lucrul acesta mi se pare firesc. Conflicte de genul acesta cred ca sunt frecvente intre tineri, doar ca nu in toate cazurile rabufnesc la suprata. Desigur, poti exmatricula tinerii dar nu poti exmatricula problema, de aceea solutia exmatricularii nu mi se pare buna.

  3. atent Răspunde

    -povestea cu exmatriculatul e o nerozie, intai consiliezi contavenientul ori îi dai un avertisment, nu îi aplici sanctiunea cea mai mare
    -fiti seriosi domnilor de la conducerea liceului/colegiului, dacă veti face acest lucru ce semnal veti da?
    brusc se vor opri toate framantarile adolescentilor sau liceul dvs va fi ocolit pe viitor de alti elevi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.