Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Agresorul din zona străzii Ioan Slavici, prins de polițiștii locali

Mai multe femei din Satu Mare, respectiv din zona Grădiniței nr. 2 de pe strada Ioan Slavici, au făcut plângere la Poliția Locală împotriva unui bărbat care le agresa pe stradă.

Polițiștii a reușit să-l identifice pe agresor în persoana lui Ferencz H. care a fost condus la sediul Poliției Locale Satu Mare, unde a fost identificat de mai multe persoane agresate, acesta recunoscându-și în cele din urmă faptele.

Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali și predat apoi Poliției municipiului Satu Mare, unde i s-a întocmit dosar penal.

6 comentarii

  1. Beton armat Răspunde

    Totuși ce se întâmpla in cazul burtosului cărunt din plin centru care colinda pe la toate intrările de scoli, stații de autobuze, parcuri, Corso etc mereu agresând verbal nu numai femei dar in special toate fetele tinere și nu numai. Este un personaj cunoscut chiar și de către șoferi, el de multe ori circulând pe mijlocul carosabilului fără a fi stânjenit de claxoane, voci ridicate și nici chiar de către poliția ce de multe ori îl privește fără însă a lua măsuri. Individul e material perfect pentru orice azil psihiatric. Gesturile și vorbele adresate celor din jur sunt deadreptul jenante și jignitoare.

  2. Satul Răspunde

    Acel om burtos e cel care pipaie fetitele prin autobuze si de care neam plans mult timp si fara nici un efect are legitamatie de calatorie gratuita de la primaria satu mare intreb eu ce a facut el ptr orasul acesta ca sa merite acea legitimatir

  3. pastorita Răspunde

    Psihoppati lasati cu buna stinta liberi printre noi????
    Dosar penal,si?
    Liber la colindat din nou???
    Legitimatie gratuita de calatorie?
    Suntem in regula?
    A mai fost un pedofil dupa care a cazut jumate din politie,pt ca l au acoperit!!!
    Pe asta cine il acopera,de umbla nestingherit,si cu tupeu!!!?????
    Intelege el ce e cu dosarul penal,daca e bolnav mintal?
    De ce nu a fost dus la spitalul de boli mintale?
    Ciudat??!!!!!

    • comentator Răspunde

      @pastorita. Și ce va fi dacă până la urmă să zicem pur accidental este închis? Acolo are căldurică, mâncărică și după o perioadă scurtă va fi eliberat pentru bună purtare (normal pentru că înăuntru nu are obiectul muncii). Iar peste puțin timp iar citim despre el. Castrare, aia e rezolvarea.

  4. Claudia Răspunde

    Nu!! Rezolvarea e un glont sau szappan si kötél.!!

    • comentator Răspunde

      @Claudia, nu e chiar așa că scapă prea ușor. Mai mult va suferi când constată că nu mai ”poate”, e mai mare rușinea pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.