Ultima actualizare: azi, 13:40
Locale

GAL Carei pentru coeziune socială, selectat pentru finanțare pe POR&POCU

Grupul de Acțiune Locală (GAL) ”Carei pentru coeziune socială” a fost admis la finanțare pentru Strategia de Dezvoltare Locală (SDL) obținând 8,89 de puncte, în schimb GAL-ul ”Satu Mare pentru dezvoltare socială” a avut o strategie care nu a întrunit criterii de eligibilitate, în concluzie a fost respinsă de la finanțare.

Ministerul Fondurilor Europene a publicat rezultatul final al procesului de evaluare și selecție a Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL) propuse spre finanțare în cadrul mecanismului DLRC, în conformitate cu art. 32-35 ale Regulamentului UE nr. 1303/2013.

În data de 28 decembrie 2017 MDRAPFE a publicat Rezultatul preliminar al procesului de evaluare și selecție a SDL (anterior depunerii contestațiilor).

Ca urmare a soluționării contestațiilor, precum și a aprobării Strategiilor selectate pentru finanțare la nivelul Comitetului Comun de Selecție, a fost stabilită Lista finală a SDL selectate pentru finanțare, după cum urmează:

  • Pentru regiunile mai puțin dezvoltate, 35 SDL au fost selectate pentru finanțare, 10 SDL fiind considerate definitiv respinse;
  • Pentru regiunile mai dezvoltate (regiunea BI), 2 SDL au fost selectate pentru finanțare, iar 2 SDL au fost respinse.

Conform comunicatului oficial, această situație reprezintă rezultatul final al procesului de evaluare și selecție, urmând ca strategiile selectate pentru finanțare să fie implementate sub coordonarea GAL-urilor, în acord cu prevederile Orientărilor pentru GAL privind implementarea SDL (etapa a III-a a mecanismului DLRC) și cu instrucțiunile/ghidurile celor două Autorități de Management finanțatoare (AMPOR și AMPOCU).

Rezultatele_finale_ale_procesului_de_selecție_SDL_februarie2018-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.