Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Angajată a Direcţiei de Drumuri Cluj, bătută din cauza centurii Careiului

O angajată a Direcţiei de Drumuri şi Poduri Cluj a fost bătută de un director pe motiv că n-ar fi vrut să întocmească documente de plată pentru centura Careiului, femeia susţinând că nu este atribuţia sa, relatează evz.ro.

Conform sursei citate, noul director de investiții, Emil Dodan a luat-o la pumni pe o subalternă. Martorii susțin că în cursul dimineții de joi s-a derulat o ședință tehnică, în cadrul căreia s-a discutat de centura orașului Carei, unde lucrările au fost întrerupte de mai multe luni.

La un moment dat, directorul de investiții Dodan, care este finul lui Ilie Radu Băruță, directorul general regional al DRDP Cluj, i-a spus doamnei Violeta Alexa, șef de serviciu, să rezolve cu certificatele de plată pentru lucrările executate la centura Carei.

Doamna Alexa a replicat că nu intră în atribuțiile ei să întocmească aceste documente de plată, și nici ale DRDP Cluj, aceste atribuții fiind ale dirigintelui de șantier. Doamna Alexa a mai relatat că pentru a completa acele documente ar fi nevoie de un ordin expres dat de CNAIR București. În acel moment domnul Dodan s-a enervat cumplit și a început să o înjure de mamă. Și-a pierdut complet controlul”, spune sursa EvZ.

Conflictul a escaladat și a degenerat în loviri. Speriată, șefa de serviciu Violeta Alexa a fugit din biroul directorului Dodan care o înjura cum îi venea la gură. Femeia a fugit pe holul instituției cu directorul Dodan după ea. La un moment dat, spun sursele EvZ, directorul i-ar fi aplicat un pumn în cap ceea ce a lăsat-o lată, pe podea, pe Violeta Alexa.

Speriat de ce a făcut, mai spun surse EvZ, Dodan s-ar fi dus în biroul directorului Băruță, nașul său, și i-a povestit despre întâmplare. Ordinul dat de Băruță a fost de ștergere a imaginilor video înregistrate de una din camerele video amplasate pe holul instituției, și care a surprins momentul agresiunii.

Directorul de investiții Emil Dodan nu a putut fi contactat, având telefonul închis.

Comisarul Gina Pop de la Inspectoratul de Poliție Cluj a precizat că Violeta Alexa s-a deplasat la sediul Poliției Cluj și a depus o plângere penală împotriva lui Emil Dodan. Dacă va fi găsit vinovat pentru agresiune, Emil Dodan va fi trimis în judecată și condamnate pentru fapte cu violență.

 

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    La puscarie cu el un las nenorocit

  2. Unu' Răspunde

    Astea-s persoanele “competente” angajate pr criterii politice în posturi cheie din administrație …
    Și ne mai mirăm că durează un sfert de secol să se construiască o amărâtă șosea de centură …
    Vorba lui @Eu de mai sus, pușcărie ambilor directorași, primului pentru agresiune și celui de-al doilea pentru favorizarea infractorului și împiedicarea anchetei penale! Doar că vor scăpa cu suspendare, căci doar sunt numiți politic …

  3. cârcotaş Răspunde

    Condamnabilă faptă dar povestea nu poate arăta aşa de simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.