Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Asistentă medicală, legată şi bătută de soţ. Bărbatul, arestat preventiv

O asistentă medicală din Satu Mare a fost legată şi bătută de propriul soţ, în cursul nopţii trecute.

Surse judiciare au declarat pentru PortalSM că femeia a fost legată de mâini şi de picioare, după care soţul acesteia i-a pus un căluş în gură, să nu poată ţipa. A ţinut-o aşa mai multe ore, iar între timp a mai şi bătut-o.

Asistenta a fost eliberată de unul dintre vecini, după care a anunțat Poliția și a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Femeia are fractură de mandibulă.

Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, judecătorii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire cu privire la fiul acestuia de şase ani.

20 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Și-o fi tras-o cu un doctor

  2. dana Răspunde

    “Si-o fi tras-o cu un doctor”…si daca si-ar fi tras-o cu tot spitalul nu merita tratamentul asta ..dar ce e o femeie…sclava?Animalul asta salbatic ar trebui inchis pe viata , tinut legat de scaun cu calus in gura…si nu mai are ce cauta in preajma copilului si intre oameni…unii se cred Dumnezeu..rusine!!!!

  3. unu Răspunde

    dana are dreptate … multe asistente sio trag……………………mai ales cand sunt de serviciu noapte……….

  4. doi Răspunde

    dana are dreptate … multe asistente sio trag noaptea in spital.

  5. Unu' Răspunde

    O fi încercat și nenorocitul ăsta să aplice ce a văzut în “50 shades of gray” …

    Chiar dacă o prindea cocoțată-n p_la altuia, tot nu trebuia să facă ce-a făcut, animalul!

  6. trei Răspunde

    -si-o trag cat pot si la spital si in cabinetele medicilor de familie din mediul rural
    -au drepturi egala, dar pana unde? femeile nu stiu ca se poate intinde coarda doar pana la un punct dupa care coarda se rupe?

  7. Wili Răspunde

    Si-o pune sau nu, cu unu sau mai multi, si-o pune pe a ei. Animalul respectiv are dreptul sa inainteze un divort eventual.

  8. trei Răspunde

    dar sa fi fost nevasta unui musulman in tarile africane sau arabe mai inapoiate unde femeile nu au voie nici in masini sa stea ci doar in portbagaje? probabil in cazul de fata ar fi decapitat o sau ar fi omorat prin lapidare

  9. marius Răspunde

    despre cine e vorba? de ce e secret? sa mai poata bolnavul ala sa bata si pe urmatoarea nevasta?

  10. Susana Răspunde

    De ce vorbiti aiurea? De unde scoateti ca “Si-o fi tras-o”? O femeie daca e batuta de sot este automat o cu*va?!
    Nu inteleg oamenii… serios! Sper ca nici ea si nici copilul nu raman cu traume…. si sigur cat mai departe de animalul asta!

    • Unu' Răspunde

      Unii au complexe … materne …
      Știi cum e, fiecare judecă după cum a fost crescut …

  11. sinsi Răspunde

    eu muslim si fut pe tine ,spui tu ke tara trei ..omor pe tine nu fata doktor inteles place mult femei la Romania ..mei trei

  12. gheorghe Răspunde

    Da ce de scenarii care mai de care mai sofisticate….hai sa fac si eu un scenariu:
    -da nu v-ati pus problema ca si el fiind doctor s-o fi marlit cu …o asistenta tot de prin spital si sotia lui auzind despre tavaleala a sarit in sus si dai cu gura pe el…..nervoasa probabil ca fiind mai batrana (si probabil prea uscata)nu a tavalit-o colegul de munca(care e tot doctor!!!???)
    -un alt motiv intemeiat ar fi asta…..femeia nu voia sa manance seara si fiind mai slaba sotului placandu-i astea mai plinute a luat-o ….la bataie….mai femeia ia si manca(el)….NU vreauuuuuu.(ea)…Mai femeie ia si manaca ca de nu te bat(el)…..Nu vreau..Nu vreau(ea)..si uite asa inca un motiv bine intemeiat sa o ia doamna pe cocoasa.
    Am spus totul sub forma de pamflet!!!
    Mai oameni buni da ce rost are sa decazi in halul asta sa dai intr-o femeie lipsita de aparare fie ea si nevasta ta????!!!!SAU mai ales fiind nevasta ta ,MAMA fiului tau.!!!Rusine nenea doctor.Chestii de genul s-au vazut si la case mai mari.Daca am sti cate femei sunt abuzate de masculi(unele fara nici un motiv)si stau mai departe cu animalu de dragul copiilor sau de dragul…averii,a banilor,a luxului…ne-am ingrozi.Cei care o condamnati in mod urat pe femeie ia intrebati-va daca ar fi fata ,sora sau mama voastra in aceasta situatie tot asa a-ti gandi?
    Cred ca nu este corect sa judecam pentru ca nu stim care a fost motivul ADEVARAT al bataii.
    Sa auzim …..si de bine!!!!

    • Unu' Răspunde

      Bade, mi-au plăcut “scenariile”, mai ales al doilea! Hodinit ești … 1000 de ani să trăiești!
      Este foarte corect ce spui în partea a doua, e ușor să bați … e mai greu să rabzi …!

  13. laviniu Răspunde

    femeilor, voi aveti cam multe drepturi deja,nu vi se pare??? meritati batai zilnic unele dintre voi , sunteti niste curve majoritatea dintre voi si o spun din proprie experienta! am facut sex si cu cateva asistente din acest oras,toate maritate si stiu ce vorbesc!! dar la modul general vorbind toate femeile sunt curvuliste si merita sa fie puse la punct !! nu inseamna ca daca sunteti slabute si fara putere nu trebuie sa va dam peste gura,nu? dar sa va futeti in stanga si-n dreapta aveti voie,nu?? democratia dracului sa o ia ca toate panaramele au drepturi in ziua de azi !! bataie v-as da zilnic nu drepturi !!!

    • Norick Răspunde

      Fain limbaj – se vefe cultura ta si scolile absolvite de la o posta .Tu sigur esti osan – asa dupa mentalitate – poate o sa citim si despre tine la un alt articol… 😉

  14. Geta Răspunde

    Trăiau în concubinaj..asistenta iera mascota spitalului..inteligenta și o folosea doar la spart de familii..După care se dădea victima..păcat ca barbat și copil care avea tota speranta că o va schimba..O nebuna perversă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.