Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Cel mai bun aparat de epilare definitivă din țară este în Satu Mare

Dacă până acum ați apelat la fel și fel de soluții care să transforme epilarea într-un proces cât mai puțin dureros, însă aparatele așa-zise revoluționare nu au venit cu rezultate pe măsura așteptărilor, de astăzi e timpul să vă îndreptați privirea spre oferta unică prezentată de salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare. Tehnologia marca Syneron Candela care a făcut deja furori în cele mai importante saloane de înfrumusețare din România și a satisfăcut cele mai fine pretenții în materie de epilare a ajuns și în Satu Mare și vă așteaptă să faceți cunoștință cu E-Lase LHR, aparatul de epilare definitvă gândit să fie eficient, fără durere, sigur și sănătos.

Pearl Beauty Center aduce epilarea definitivă cu laser la Satu Mare

După ce și-a făcut un nume în lumea aparatelor medicale pentru estetică, Syneron Candela a proiectat un produs ce s-a instalat confortabil pe prima poziție în topul aparatelor de epilare definitivă din România. Dezvoltând o tehnologie unică ce combină proprietățile diodelor de radiofrecvență bipolară (RF) și a diodelor cu energie laser, noul E-Lase LHR reușește să ofere rezultate de mare efect și incredibil de eficiente. Mai mult decât atât, aparatul adus la Satu Mare de Pearl Beauty Center a fost gândit să acopere toate aspectele când vine vorba de procesul de epilare definitivă: fără durere, super eficient și pretabil pentru toate tipurile de piele.

Detalii mai multe găsiţi pe site: http://pearlbeauty.ro/epilare-definitiva/

Tehnologia ELOS, punctul forte al celui mai bun aparat de epilare definitivă

Compania Syneron Candela a reușit să găsească soluția ideală pentru rezultate rapide, vizibile și fără durere. Pe măsura cererii tot mai mare de epilare definitivă, atât din partea femeilor cât și a bărbaților, a luat naștere tehnologia ELOS, ce combină proprietățile diodelor de radiofrecvență bipolară (RF) și a diodelor cu energie laser oferind rezultate de 2 ori mai bune comparativ cu alte aparate de epilare definitivă disponibile în majoritatea saloanelor din Satu Mare care au epilare cu aparatură IPL. Pearl Beauty Center vă invită să faceți cunoștință cu noul E-lase LHR și cu tehnologia ELOS și să încercați un tratament eficient și confortabil ce promite să elimine părul în proporție de 95% la femei și 75% la bărbați.

Pearl Beauty Center își deschide porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.