Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cel mai simpatic apel spre bunătate, al unui preot din Satu Mare: ,,Nu vă cer bani”

Preotul Cristian Silaghi face un apel la toți sătmărenii cu inimă mare și îi îndeamnă să întindă câte o mână de ajutor oamenilor nevoiași din Satu Mare. Preotul spune că cea mai mare provocare pentru un om este să-și deschidă inima și să ofere din puținul lui celui care s-ar bucura, uneori, chiar și la o vorbă bună.

,,Dragi prieteni. Pun la inimile voastre posibilitatea de a face bine. Nu va cer bani. Va cer sa rupeti din prea plinul cămărilor si dulapurilor voastre si să vă aduceti aminte de cei care sunt mai lipsiti. Prima provocare este sa vedeti ce aveti in plus: haine, mancare, jucarii etc. A doua provocare este sa mi transmiteti ce ati gasit, iar eu vă voi îndruma spre locul potrivit. Iar a treia provocare va fi să le oferiti celor care au nevoie. Am adunat zilele acestea vreo 2 pagini, in care am datele de contact ale celor care sunt intr-o nevoie reală.

Cred cu tărie că omul este creat de Dumnezeu spre a face bine, iar uneori, trebuie să ne reamintim unii altora cum trebuie să izvorască bunătatea din noi. Vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce veţi face. Sunt sigur că bunătatea voastră va răspunde prezent acestui apel. Vă port pe toţi în rugăciunile mele”, este mesajul preotului Cristian Silaghi.

 

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Vă rugăm un nr de telefon unde poate fi contactat preotul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.