Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Consilier județean: Suspiciuni de fraudă în Consiliul de Administrație la Aeroport

Acuzații extrem de grave făcute astăzi de consilierul județean PSD, Ciprian Ardelean. Acesta spune că ar exista suspiciuni de fraudă în Consiliul de Administrație (CA) al Aeroportului Satu Mare. Toată discuția a pornit de la proiectul de hotărâre privind numirea membrilor în CA al aeroportului, proiect dezbătut în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean.

Consilierul județean PSD, Ciprian Ardelean, a spus că analiza dosarelor membrilor Consiliului de Administrație a fost una superficială, unele fiind respinse din start, deși trebuiau să se ceară explicații. Acesta mai spune că întreaga procedură ar fi fost viciată, având în vedre că unor persoane li s-a permis să-și depună candidatura după termenul legal, toate dosarele fiind depuse în ziua 31, deși termenul limită era ziua 30.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a spus că documentația a fost avizată de cinci oameni cu pregătire juridică și sub nicio formă nu poate fi vorba de suspiciune de fraudă.

În luarea de cuvânt, consilierul județean Ioan Pop a spus că nu se știe nimic despre persoanele respective, iar în mod normal candidații ar trebui să aibă CV-uri bine puse la punct, astfel încât performanțele economice să fie la vedere.

În cele din urmă, proiectul privind numirea membrilor în Consiliul de Administrație al Aeroportului Satu Mare a fost amânat.

7 comentarii

  1. Ghitza Răspunde

    Pai da, bravo Ardelene! Persoane apropiate sau inaltpuse de catre Govor fac parte din consiliul de administratie! directorul de la groapa de gunoi, Claudiu Ardelean, contabila de la Nord Vest TV Tatarul Rodica si oameni, oameni, neoameni care sa faca jocurile politicienilor

  2. matroz Răspunde

    Ohooooo!Ia verificati in ATOP cine sunt reprezentantii din partea comunitatii!Sa vedeti persoane reprezentative!!!!!

  3. Ardelean Răspunde

    Pai daca madam Fulger e reprezentativa….si profesionista. Dupa ce a ingropat Tarom-ul, si-a gasit aici culcus, si singura ei preocupare e sa puna secretara sa-i indulceasca cafeluta.

  4. Ionica Răspunde

    Da cumva Sisi prin slugile lui reuseste sa mentina controlul aspra CA aeroport Satu Mare ? Ca doar nu crede cineva ca micul Alb (-u) nu se supune stapanului… Ha-ha !

  5. satmarean Răspunde

    Adică conform domnului președinte și a celor 5 juriști SPECIALIȘTI, faptul că s-a depășit data de depunere a dosarelor e ceva legal!

    • comentator Răspunde

      @satmarean. În țara asta încă este legal ce spune șeful. Până vine DNA sau alt baubau.

  6. marius Răspunde

    trebuie pusi numai oameni din alde si psd…sa fie tot Aeroportul numai de-o culoare! ca si asa e plin de acestia, iar acum sunt in pericol sa-si strecoare si altii niste oameni acolo, dar bineinteles ca nu pot, pt ca psd-istii sunt vigilenti …stiu manevrele astea …ca ei numai asa au facut in ultimii ani si nimeni nu-i poate intrece in smecheriile astea! asa ca cipri ardelean, lasa-ne cu vrajeala asta de psd-ist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.