Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Deținutul evadat a mărturisit: a vrut să-și vadă mama care este grav bolnavă

Deținutul Adalbert Varga, cel care a evadat la sfârșitul săptămânii trecute din Tribunalul Satu Mare, a mărturisit ce anume l-a condus să riște o nouă condamnare. Imediat după ce a fost prins, acesta a declarat că singurul lui scop a fost să-și vadă încă o dată mama, grav bolnavă.

După ce a pus pe jar autoritățile și a reușit să scape de filtrele poliției, Adalbert Varga a încercat să plece spre Oradea, pentru a-și vedea mama. El a fost reperat de un echipaj de poliție aflat în patrulare și prins într-un tren de călători, joi seara, în jurul orei 22.30. Imediat după ce a fost reținut, Adalbert Varga le-a spus oamenilor legii că a fugit ca să-și vadă mama, grav bolnavă. Acesta nu și-a mai văzut familia de mult timp și a vrut să petreacă câteva clipe alături de cea care i-a dat viață.

Evadarea îl va costa însă scump pe deținutul Adalbert Varga. Acesta riscă o nouă condamnare: ,,Pentru persoana condamnată se va declanșa procedura disciplinară și în funcție de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”.

 

3 comentarii

 1. UNU Răspunde

  STIREA ASTA AM AUZIT DE CEL PUTIN 5 ORI , DACA SA IMI SPUNA CINEVA CUM A REUSIT SA FUGA???????CUM A AJUNS PANA LA GARA?? NU A FOST CONTROLAT PE TREN PANA IN BIHARIA??? DECI MULTE SEMNE DE INTREBARE????

 2. Ion Răspunde

  Eu stiu ca era un talhar si sunt de acord ca trebuie sa se ia masuri impotriva lui dar si talharii au mama. Mai avea putin din pedeapsa si nu era periculos daca avea regim semideschis. Chiar nu se putea lasa intr-o permisie de 2 zile sa-si vada mama? Eu cred ca venea inapoi , facea restul de pedeapsa si se elibera, nu-si mai batea cuie-n talpa aiurea…

 3. pastorita Răspunde

  Subscriu la cele spuse de dl.Ion!
  I se putea da o permisie!
  Daca a cerut si nu i s-a dat este o incalcare a legii nu?
  Dar trebuie facut sa isi plateasca greseala de trei ori nu?
  Daca era Borcea sau directorul de la pro tv nu avea probleme!
  Sistemul,democratia care le-a dat acestor tineri numai prostii in cap!
  Iar cei mai slabi de inger,cad prada lor,si ajung in inchisoare!
  Dar o mama sufera si se inbolnaveste,ce vina are ca nu isi mai poate vedea copilul inainte sa moara???
  Ce ne pasa?
  Dar suntem crestini si mergem in fiecare duminica la biserica,inbracati frumos,nu??
  Lasa-l ca e puscarias,isi merita soarta!
  Si nu se face nimic pt reeducarea lor,nimic!?
  Cand ies,sunt mai inraiti si mai pietduti ca atunci cand au intrat!!
  Pacat de tinerii nostri!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.