Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Deținutul evadat riscă încă trei ani de închisoare

Deținutul Adalbert Varga, prins aseară de polițiști, va suporta consecințe serioase pentru că a evadat și a pus pe jar autoritățile. Administrația Penitenciarului Satu Mare informează că acesta riscă o pedeapsă de până la 3 ani de închisoare.

Pentru persoana condamnată se va declanșa procedura disciplinară și în funcție de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, informează conducerea Penitenciarului Satu Mare.

Deținutul Adalbert Varga, în vârstă de 22 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă de 2 ani, 9 luni și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost capturat aseară, în jurul orei 22.25, în stația C.F.R. Biharia, de către o echipă mixtă formată din doi lucrători de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Episcopia Bihor și un lucrător din cadrul Penitenciarului Oradea. Acesta a fost depus la Penitenciarul Oradea și urmează a fi transferat la Penitenciarul Satu Mare.

 

2 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    E bine ca la acesti infractori sa li se dea si poza in publicatii.
    Pe de alta parte, iata rolul diminuat al scolii si al societatii: nimeni nu are voie sa faca observatii elevilor/copiilor, sa nu pateasca ceva. Din lipsa de educatie, lumea ajunge unde ajunge.

  2. pastorita Răspunde

    Am inteles ca avea mama pe moarte,si era disperat sa o vada?
    Daca este asa,intreb: isi ceruse invoiree si nu i s-a dat?
    Mintea omeneasca este o enigma!
    S-ar putea acest baiat,sa isi riste eliberarea pt a merge la mama lui?
    Pedeapsa era mica,de ce ar fi riscat aceasta fuga?
    Pacat! Daca a cerut invoire si nu i s-a dat,atunci e grav!
    Anturajele,fac din cei slabi sa isi distruga viata!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.