Ultima actualizare: azi, 21:38
Locale

Deținutul a fost prins. Mergea către oraşul natal, Oradea

Deținutul care a evadat astăzi de la punctul de lucru din Palatul de Justiţie Satu Mare a fost prins în aceasă seară lângă Oradea, în zona localităţii Biharia. Varga Adalbert s-a deplasat către locuinţa mamei sale, bolnavă de cancer.

Studiind profilul acestuia, poliţiştii au fost aproape siguri că se va îndrepta înspre zona de unde se trage, mai ales că mama sa este bolnavă de cancer, şi are şi o iubită tot din Oradea.

Deşi aceste informaţii au ajuns la PortalSM încă din această după amiază, am decis să nu le publicăm pentru a nu periclita desfăşurarea anchetei, aşa cum s-a mai întâmplat şi câteva cazuri. Deţinutul ar fi putut afla că poliţiştii sunt pe urmele lui şi ar fi putut acţiona altfel. La fel s-a întâmplat şi în cazul crimei din Apa, când fiul criminal ar fi putut dipărea dacă ştia că este suspectul principal.

Deţinutul va fi adus la Penitenciarul Satu Mare pentru a-şi finaliza pedeapsa, dar în paralel el va fi cercetat şi pentru noua sa faptă. Cert este că nu va mai efectua muncă în regim semi-deschis. El a fost condamnat pentru tâlhărie. A ieşit din clădirea Palatului de Justiţie pe un geam.

2 comentarii

  1. pampam Răspunde

    da, detinutul a stat tot timpul cu ochi pe portarsm sa vada daca a fost prins sau nu 🙂

  2. Mae Răspunde

    Măcar l-ați lăsat sași vadă mama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.