Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Șosea cu capcane pentru șoferi: drum plin de crengi și arbori. ,,Oamenii își zgârie mașinile”

Discuțiile referitoare la drumurile din județ revin în prim plan. De data aceasta nu starea acestora reprezintă principala problemă, ci dificultatea cu care sunt tranzitate din cauza nepăsării unor ,,lichidatori” de materiale lemnoase. Mai exact, este vorba despre drumul dintre orașul Ardud și localitatea Gerăușa, drum care, spun oamenii, a devenit o reală capcană pe unele porțiuni. Carosabilul este plin de crengi, iar șoferii sunt puși în dificultate.

Unul dintre oamenii care tranzitează des drumul dintre Ardud și Gerăușa spune că, în urma unor defrișări care au avut loc în zonă, nimeni nu s-a gândit să facă și curățenie, iar carosabilul a fost ,,inundat” de crengi și alți arbori ce împiedică buna circulație. Mai mult decât atât, ardudeanul care ne-a sesizat spune că dificultățile majore apar mai ales pe timpul nopții. Drumul fiind unul îngust, șoferii își zgârie ,,la greu” mașinile.

,,Asa arata drumul care leaga Gerausa de Ardud. Saptamana trecuta s-au terminat defrisarile, lemnele groase au fost duse iar resturile le-au lasat asa. Si asa este un drum foarte ingust de abia trec doua masini una langa cealalta. Este o portiune de drum unde jumateatea carosabilului este acoperit cu crengi ramase din defisari iar oamenii isi zgarie masinile”, spune bărbatul, supărat că nimeni nu a luat până în acest moment vreo măsură.

 

Un comentariu

  1. Adi Răspunde

    Ăia cu socialu nu ar putea oare să adune crengile, că tot o ard pe degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.