Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Doi șoferi, morți de beți, au făcut prăpăd pe șosele. Accidente și alcoolemii uriașe

Polițiștii Biroului Rutier  au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare, soldat cu pagube materiale. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, duminică, 4 februarie.

În fapt, un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Micula, aflându-se la volanul unui autoturism a provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, 4 februarie, și polițiștii Secției Poliție Rurală Carei au fost sesizați despre faptul că în localitatea Căpleni a avut loc un accident de circulație.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Căpleni, care a condus un autoturism pe raza localității provocând un accident rutier, soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel că, ambii conducători auto au fost conduși la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui auto de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.