Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Donație de 10.000 de euro pentru neonatologia Spitalului Județean

Organizația Salvați Copiii a donat secției de neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, un monitor de funcții vitale și o unitate de fototerapie. În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Organizației, alături de reprezentanții Spitalului Județean și de conducerea Consiliului Județean Satu Mare, au vorbit despre problema cu care s-a confruntat secția de neonatologie și au subliniat importanța acestei investiții.

Această investiție în secția de neonatologie este cu atât mai importantă, cu cât în 2017, la Satu Mare, au fost născuți 1888 de copii, din care 170 prematuri. De asemenea, 17 nou-născuți au fost transferați la alte spitale. 

La conferința de presă din această dimineață au fost prezenți Gabriela Alexandrescu, președinte Executiv Organizația Salvați Copiii România, Amalia Năstase, ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile Salvați Copiii România, managerul SJU, Adrian Marc, președintele CJ, Pataki Csaba, directorul medical Paula Mare, precum și dr. Luczki Zita-Panna, șef Secție Neonatologie.

Este a doua donație pe care Salvați Copiii România o face maternității.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.