Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. In memoriam Ioan Boț – conducătorul școlii de matematică din Satu Mare

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Excelență Satu Mare și Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare, în semn de prețuire pentru cel care a fost Ioan Boț, profesor de matematică la Liceul Mihai Eminescu, aproape o jumătate de secol, au organizat astăzi, sâmbătă, 24 februarie, în Sala festivă „Dr. Vasile Lucaciu” a Colegiului Național „Mihai Eminescu” , Simpozionul  de  Matematică In  memoriam  profesor  Ioan  Boț (19 iun. 1939 – 2 sept. 2017).

,,In Memoriam profesor Ioan Boț: o aducere aminte despre unul din corifeii școlii de matematică din Satu Mare. Profesorul Ioan Boț a întruchipat cum nu se poate mai bine performanța în învățământul sătmărean. Pe lângă remarcabila carieră de profesor, domnul Ioan Boț a jucat un rol important și în dezvoltarea orașului nostru, în calitate de consilier municipal”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

Simpozionul  de  Matematică In  memoriam  profesor  Ioan  Boț face parte din acțiunile aniversare dedicate de către instituțiile organizatoare anului centenar al Marii Uniri, recunoscându-i domnului profesor Ioan Boț spiritul civic ce a amprentat destinul urbei noastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.