Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Mesajul firmei Serinus, după incendiul de la Moftin: ,,Pompierii sătmăreni, pregătiți pentru orice sacrificii”

Firma Serinus Energy România, societatea care are în exploatare sonda năbădăioasă care a dat bătai de cap pompierilor români, timp de aproape 3 săptămâni, a ținut să le aducă vrednicilor militari cele mai sincere mulțumiri pentru efortul lor. Astfel, din partea societății, au plecat spre inspectoratele județene implicate în intervenția de la Moftinu Mare dar și către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, scrisori de mulțumire semnate de directorul general al societății – Alexandra Damascan.

,,Fără a diminua eforturile și sacrificiile tuturor pompierilor români implicați în operațiunea de la Moftinu din Decembrie 2017- Ianuarie 2018, dorim să transmitem mulțumirile și sincerele noastre aprecieri și admirație, în atenția: Domnului Colonel Nicolae Dima- inspector șef al ISU Satu Mare, Domnului Colonel Aurel Ulici – prim adjunct al inspectorului șef al ISU Satu Mare, Doamnei Maior Adriana Pop – Purtător de cuvant ISU “Someș” Satu Mare, Domnului Colonel George Sorescu – din cadrul IGSU București, Domnului Maior Alexandru Cilic – comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și Domnului Daniel Vlaic – subofițer în cadrul Centrului Operațional Național al IGSU.

Pompierii români au demonstrat încă o dată, că sunt de neînvins, de neoprit, pregatiți mereu pentru orice sacrificii pentru siguranța românilor… și nu numai. Mulțumirile și sincerele noastre aprecieri pentru toți Pompierii implicați în evenimentul de la Moftinu. Mulțumim și familiilor acestora care au fost alături de ei și i-au încurajat în permanență. Poate că pentru pompieri, a fost o altă intervenție, fiind pregătiți și antrenați pentru situații mai dificile decât aceasta, însă pentru noi, ceilalți, ei vor fi mereu în gândurile și în rugăciunile noastre. Mă înclin în fața Domniilor Voastre!!!”

Sursa – agendapompierului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.