Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Incendiu în municipiul Satu Mare. Flăcările au cuprins acoperișul unei firme

Un incendiu a cuprins acoperișul unei firme din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, pe strada Barițiu. Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112 iar angajații societății s-au mobilizat pentru lichidarea acestuia.

Imediat, la fața locului au ajuns pompierii cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă în vederea lichidării incendiului și împiedicării focului de a se extinde la imobilele aflate în apropiere.

La adresa menționată s-au deplasat 10 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă. La momentul sosirii, incendiul se manifesta la acoperișul unui atelier, fiind în mare măsură stins de către angajații firmei cu mijloacele de primă intervenție din dotare. Forţele prezente la fața locului au acționat pentru lichidarea incendiului și decopertarea acoperișului afectat.
Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum amplasat ori neprotejat corespunzător față de materiale combustibile.
Ca urmare a producerii evenimentului a ars materialul lemnos din structura acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 10 de mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.