Ultima actualizare: ieri, 20:48
Locale

FOTO. Primăria a distrus un cuib de prostituție. Cu buldozerul!

Primăria Satu Mare a distrus, la propriu, un cuib de prostituție și infecție din spatele unui bloc de pe str. Corvinilor. Clădirile respective, improprii și insalubre, au fost distruse cu ajutorul unui excavator.

După cum am relatat în repetate rânduri, sătmărenii din zonă au reclamat scandalurile create în jurul acestui cuib de prostituţie.

Proiectul de distrugere a clădirilor respective a fost votat în Consiliul Local, zona fiind una cât se poate de infectă.

16 comentarii

 1. Unu' Răspunde

  Oare “balcoanele” vizibile în prima poză, au autorizație de construcție și toate avizele și aprobările necesare?
  Sau așteptăm până vor cădea peste oameni și atunci și vor lua măsuri?
  Sunt pline curțile interioare din M16, M17 și Carpați 2 cu asemenea bijuterii arhitectonice! Autoritățile dorm și așteaptă … primăvara?
  ÎNCĂ O TREABĂ NUMAI BUNĂ PENTRU GARDIENII PUBLICI …
  RELAXATULE … alo, mai trăiești sau ai crăpat, ăsta… murit …

 2. Beton armat Răspunde

  Sa speram ca urmează Horea6 și curțile pline de cerșetori, curve și proxeneți din centrul vechi al acestui oraș împânzit de acest virus parca fără soluție.
  Au început sa distrugă până și verdeața din jurul blocurilor centrale, arbuștii tuja sunt devastați de țiganii care, probabil pe bani mărunți, vând crenguțele verzi altor borfași din mafia “florarilor”.
  Nu mai exista nimic ce nu poate fi valorificat de către acești țigani ieșiți la prădat.

 3. Ionut Răspunde

  Rog pe cei de la conducere sa-i scoata pe toti tigani la lucru la curatenie

 4. una Răspunde

  beton armat nu pune pe toti in aceeasi oala pe horea locuiesc oameni care lucreazasi nu sunt tigani sunt romani si unguri platesc chirii panala 200 ron pe luna laprimarie si sunt obligati sa locuiasca in acea cladire primaria este de vina ca nu face ordine acolo si mentoinez ca nu locatarii deacolo fac prapad ci drogatii si aurolacii care vin acolo ptr cafac ce vor ei linistit

  • Unu' Răspunde

   Nu sunteți obligați de către nimeni, decât de lene și de putoare!
   La 200 de lei pe lună chiria, mi-ar place și mie să locuiesc!
   În mod normal, doar în Soli sau în M14 mai găsești vre-o garsonieră sub 300 de lei chiria. nu în buricul târgului!
   Așa se explică de ce nu are primăria bani pentru reabilitarea clădirii!
   Ia mergeți voi , frumos, și vă căutați chirie în centru, să vedeți câte sute de euro va trebui să scoateți din buzunar!?!
   Susțin total ceea ce a spus mai sus Beton Armat! Nu vă convine, mutați-vă!

 5. Vazelin Bogár Răspunde

  Nyomjátok öccse!!! Ez az!!!

 6. Roza Răspunde

  Lipseste educația privind protecția mediului! Liceenii de la instituțiile de învățământ din zona fac tot atât de multă mizerie în parcul de la Turnul Pompierilor ca toti ceilalți.

 7. una Răspunde

  corect roza

 8. Horti Răspunde

  Asta da.
  Felicitari, recunosc ca ati facut ceva.
  Ez igen. Végre….

 9. Roza Răspunde

  Nu i am prea văzut în zona…

 10. Roza Răspunde

  Ma refeream la cei care patrulează dar nu se sesizează… oare ei nu vad în jurul lor? Si dealtfel sa i rog frumos pe cei pe care îi văd “infrumusetand” mediul cu gunoaie sa astepte sa i chem? ? O zi curată ptr.toti cu drag.

 11. Curvar Răspunde

  Stie cineva unde sa mutat cuibul de prostituate? Multumesc

 12. una Răspunde

  auzi UNUnu cred ca stam de lene noi lucram 8 ore pe zi si nu cred ca ti-ar conveni chiria de 200ronn ptr conditiile de acolo saumbli prin cacaturile drogatilor care stau in scara blocului si isi savureaza etnobotanicile si adorm in picioare si te poti informa de la doamnele de la primarie ca sunt locaatari curati si primaria nu ar trebiu sa lase in locuintele libere sa stea drogatii mai bine ar da la familii care stau pe strazi politia locala sa vina mai des si sa se faca razii si primaria sa renoveze cladirea si numai familiile care lucreza sa fie mutate inapoi

  • Unu' Răspunde

   CINE VĂ OBLIGĂ să stați acolo???? Vă ține cineva cu forța?
   Repet, să stai în buricul târgului, pentru 200 de lei lunar, n-ai vrea și abonament la piscină?
   Nu-ți convin condițiile, du-te în chirie, dacă lucrezi îți permiți, dacă nu … prostituează-te, treaba ta!

   Ar trebui să actualizeze primăria chiriile iar la cele din zona centrală să le păstreze, dar să schimbe moneda, din RON în EUR sau chiar GBP!

 13. una Răspunde

  auzi UNULE inseamna cadaca cineva din familia ta ar fi in situatia sa nu-si permita ceva atunci se prostitueaza?sin sastii nu-mi permit sa merg in chirie cu un salar de 1000 ron pe lunacu doi copii si nu zic ca ma tine cineva acolo fortat dar totusi ar fi trebuit primaria sa faca ordine de la inceput si daca stau pe horea deja imediat ma vezi prostituata vezi astai problema toata lumeacrede ca numai persoane din asteastau acolo dar gresesc oricand si la orice ora se poate intra in casa mea si la mai multi locatari de pe horea curatenie de mananci de pe jos daca vrei sa stii cu asta am incheiat discutia ca poate ma mai trmiti undeva””’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.