Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Mașină confiscată în vama Halmeu. Șoferul a primit și o amendă pentru trafic de țigări

La Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat vineri, 2 februarie, în jurul orei 19:30, cetățeanul maghiar L.M., în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Renault Laguna, înmatriculat în Polonia.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în caroseria mașinii, cantitatea de 193 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 900 lei, au fost reținute în vederea confiscării de către autoritatea vamală, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

De asemenea, cetățeanul român a fost sancționat contravențional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul a fost confiscat deoarece avea confecționat loc special amenajat pentru transportul țigărilor.

Sursa: Poliția de frontieră

5 comentarii

  1. O fi sau nu..... Răspunde

    Până la urmă, a fost cetățean român sau maghiar?

    • Mihai Răspunde

      Are dubla cetățenie..când l-au prins era ungur….iar când l-au amendat s-a făcut roman 😉

  2. PARDA ILLAN Răspunde

    …cetatean apatrid ”perpedes” fara tigari si fara bani !! Acum si fara masina…Tata osan si mama de cetatenie unguroaica !!

  3. Rozsa sandor Răspunde

    Marfa de 900 lei pai cei aia ! Normal ca lau prins ca domnii in salopeta ori lucreaza ori nu .dar ce ciudat niciodata nu prind vreun wv passat .? Pentru ca toate sunt pline.rusine nesimtitilor

  4. Horti Răspunde

    Cei cu passat decarteaza.. Cum sa le prinda.
    Rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.