Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

FOTO. Mobilizare exemplară. Licitaţie pentru salvarea tinerei bolnave de cancer

Mobilizare impresionantă. Pictorul sătmărean Robert Abkorotivs și-a scos la licitație un tablou pentru a o ajuta pe Diana, tânăra în vârstă de 23 de ani ce suferă de cancer. Prețul de pornire al licitației este de 1.000 euro.

Robert Abkorovits a devenit faimos peste hotare, dar și în România, țara natală, după ce a participat și a expus la mai multe expoziții internaționale. Aflând de cazul Dianei Ducai, tânăra sătmăreancă, în vârstă de 23 de ani, ce suferă de cancer, acesta a decis să își liciteze unul dintre renumitele sale tablouri, pentru a veni în sprijinul tinerei.

Tabloul ”Attention” a fost expus anul trecut în cadrul unei competiții internaționale de artă contemporană, la Londra, găzuită de renumita galerie de artă HLS Gallery UK London. Prețul de pornire al licitației este de 1.000 euro. Cei ce doresc să-l contacteze pe artist, o pot face aici (<- https://www.facebook.com/profile.php?id=100009590950946), pe pagina sa personală de Facebook.

Ajutor pentru Diana Ducai

Tânăra se află în momentul de față la o clinică din Viena alături de soţul ei, care transmite următorul mesaj:

“Acum 365 de zile petreceam! Acum trebuie sa fim puternici!! Au fost cele mai frumoase zile din viața mea și sunt mândru ca ești soția mea❤!

Acum am început cea mai grea lupta din căsnicia noastră : Cancerul ! Suntem pe zi ce trece tot mai puternici și mai încrezători știm ca vom trece cu bine peste acest “impas”. Pe aceasta cale mulțumim familiei, prietenilor și tuturor care ne-au susținut și ne vor susține in continuare ??

La mulți ani soția mea! Te iubesc❤️”, a scris Casian.

Cei ce vor să o ajute pe tânără, îi pot trimite bani aici:

RON:

RO47BTRL00501201H64946XX

Titular cont: Stanciu Corina Ramona Ana

 

EURO:

Banca: BAWAG P.S.K

ADRESA: Schceckstelle GS 14

IBAN: AT281400001410848267

Swift BAWAATWWXXX

Titular: Ioana-Diana Ducai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.