Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Persoană sechestrată de paznici LIDL. Cum au vrut să o sperie

O persoană a fost efectiv sechestrată de paznicul LIDL din Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, când, potrivit unui martor care a realizat şi fotografii, paznicul care s-a prezentat a fi Cristi, alături de colegul său, au luat persoana respectivă, care are evidente probleme de sănătate, şi au închis-o într-o zonă destinată deşeurilor.

Femeia respectivă cel mai probabil cerşea în parcare şi iar paznicii au vrut să o sperie. Unul dintre ei a spus că acţionează aşa la cerinţa şefului.

Femeia sechestrată a stat închisă mai bine de 10 minute, până când persoana care a realizat fotografiile l-a luat la întrebări pe paznic.

Persoana respectivă, o femeie cu probleme de sănătate, a stat închisă cu cheia, ca un câine în ţarc.

“Azi, la Lidl Satu Mare, acest “domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis o, nu exagerez, au inchis o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum dexurg lucrurile. Acest paznic si a batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca. Am asteptat …apoi i- am întrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu. “Asta e ordinul de la seful” am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana ? Au zis asa ne a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful, la aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea cum va numiti ? Paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face …ca sa l sperie 5 minute. I am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vb cu seful de magazin. Mi a zis sa mi vad de treaba, i am zis ca i am facut poze. Apoi …vazand ca nu plec… A deschis o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult.
Ce e de facut ? #lidlsatumare”, a scris sătmareanca.

14 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Nu este cumva aceasi persoana : https://presasm.ro/video-revoltator-un-cersetor-agreseaza-oameni-centrul-satmarului-dupa-ce-blocat-masini/
    Atunci trebuieste sa ia o prima. El a reusit ceva ce institutiile statului nu au putut, sa apere cetatenii de rautatile unui om bolnav.

  2. satmarean Răspunde

    Sper sa ajungeti sa va agreseze pe voi sau copiii vostri si sa va schimbati parerea, mai ales la mantuitorul bilanici care distribuie fara sa se informeze. sa o calce el pe cap in strada, sa i sa deschida dosar penal pentru ucidere din culpa si sa-l vad dupa aia.

  3. Bahu Răspunde

    Un lucru asemănător s-a întâmplat , culmea , tot la un Lidl din Italia sau Germania (nu-mi amintesc exact ) unde un angajat a sechestrat două femei rom care căutau resturi intr-o cușcă aparținând magazinului . Acolo a ieșit un scandal monstru , angajații Lidl au fost dați afară și denunțați iar compania Lidl și-au cerut cu umilință scuze pentru faptele rușinoase comise de angajații lor. Ce părere au șefii Lidl Romania ?

  4. Apetrei marius Răspunde

    După cate am înțeles femeia căuta in tomberon , așa ca nimeni nu a sechestrat o , poate așa aveți chef voi sa va faceti publicitate

  5. Apetrei marius Răspunde

    Ne pare rău pentru cele întâmplate , o sa luam masuri ca pe viitor nu se mai întâmple așa ceva , dar un responsabil Lidl nu poate sa vadă tot , cei responsabili nu au treaba cu paza !!

  6. Sulaghi Răspunde

    Mai faceti un sens si vi se spala pacatele

  7. Lau Răspunde

    In cazul acesta conform prevederilor

  8. Lau Răspunde

    In cazul acesta conform prevederilor legale daca se demonstrează că persoana a fost sechestrată atât angajații cât și angajatorul riscă o pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 an……poliția tre sa se autosesizeze și să ia măsuri în privința faptelor comise de angajații Lidl….. într-o țară democratică nu se poate concepe o idee atât de bolnavă de ați închide seamănul într-un țarc indiferent cine ar fi acesta…..acei neciopliți ar trebui să-și închidă părinții,copii,frații vreo 10 minute să vadă cam cum ar fi în cazul acesta…. niste bădărani…firma de securitate săi concedieze că numai de pierdut au ca imagine…..

  9. Norick Răspunde

    Cristi asta e un cioban ?? 😉

  10. y Răspunde

    Nu fiți așa răi.

  11. y Răspunde

    Nu fiți așa răi! Asistatul ăla ”sechestrat” probabil își căuta Declarația 600!

  12. Da Răspunde

    Atata caz dintr-o prostie , doamna care a vazut evenimentul putea lua persoana acasa dupa ce i-au dat drumul, daca avea spirit civic , asa poate I speria copii si familia in liniste , persoanei respective dc nu I dai un leu , doi te face in fel si chip .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.