Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

LIDL face precizări: Regretăm situaţia; Am luat toate măsurile!

Cu referire la articolul publicat pe portalsm.ro, Lidl România aduce următoarele precizări:

“Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre.

Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații”.

 

8 comentarii

 1. Bahu Răspunde

  Mă bucur că Lidl a luat poziție față de rușinoasele fapte petrecute ieri . În același timp sunt stânjenită de unele comentarii medievale ale concetățenilor mei .

 2. y Răspunde

  Eroul principal al poveștii este un asistat social rupt exact din evul mediu care cotrobăia prin gunoi. Dacă te ataca pe stradă și te buzunărea strigai prima după poliție. Așa că langsam please.

 3. Bahu Răspunde

  No coment ! Te comentezi singur !

  • y Răspunde

   Nu te da rotund și deștept nu tu lucrezi zilnic cu ei ci eu. La un punct ajungi la saturație din cauza mizeriei ce emană din ei. Cu toată bunătatea din tine. Probabil asta a pățit și paznicul ăsta. Le dai de toate îi ajuți dar la prima ocazie te împunge pe la spate. Hai pa! Nu spun că e corect ce s-a întâmplat dar înțeleg. Tu du-te și înceacă să faci buletine la țiganii din Sătmărel că oficial nici nu există.

 4. x Răspunde

  ce o stire adevarata ,sper sa nu ramana toata viata afectatata ca a fost inchis 10 minute

 5. Bahu Răspunde

  Când cineva important a spus că civilizația unei țări de măsoară și prin felul în care își tratează animalele, iată ce dreptate a avut . Căci, iată, comentariile care le-ati rezervat atunci câinilor, acum, le faceți ( egal, egal ) oamenilor !

  • y Răspunde

   Nu tot comenta, nu vreau să mă cert și eu sunt de acord cu ce spui dar pune osul și tu la bătaie să vezi zi de zi cum sunt acești hominizi de adevăratelea. După aia mai vorbim. Și animalele trebuie protejate dar nu cu postări și cu lacrimi de crocodil. Amenzi mari pentru cei care abandonează puii nedoriți, proiecte și bani pentru sterilizări. Odată și odată trebui început.

 6. Bahu Răspunde

  Eu nu mă cert ci fac o conversație ! Sper că roadele acestor comentarii se vor vedea odată și odată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.