Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. PrimaGYM: ”Îndrăznește, fii unic, fii diferit”

Sub sloganul ”Îndrăznește, fii unic, fii diferit”, iubitorii de sport au fost prezenți la workshop-urile oferite de antrenorii de la PrimaGYM cu ocazia unei noi Zi a Porților Deschise.

Știi că uneori un singur pas poate face diferența. Fă acest pas spre un nou TU, mai sănătos, mai echilibrat, mai antrenat”, au spus antrenorii autorizați de la PrimaGYM, care i-au întâmpinat pe cei care au călcat pragul sălilor de sport, nou reamenajate, ale Centrului de sport care întrunește numeroase ramuri ale sportului de recreație.

Ziua Porților Deschise, organizat luni, 12 februarie, a început încă de la primele ore, atât în sala de aerobic cât și în cea de fitness. BodyART, Zumba, B.A.X, Pilates, STRONG, Spinracing, Spinning și fitness sunt doar câteva din antrenamentele încercate de sătmăreni.

Am reamenajat sălile de sport într-o perioadă în care știam că clienții noștri sunt în pregătiri de sărbători și vacanțe. În aceste două luni, sălile și vestiarele au fost reabilitate și reamenajate cu un nou decor. Ziua Porților Deschise este un motiv întemeiat de a ne rechema iubitorii de sport la mișcare ”, a spus Ilyes Ilona, fondator PrimaGYM.

PrimaGYM este un loc în care vii ori de câte ori ai un pic de timp liber, pe care vrei să-l folosești pentru a-ți pune sângele în mișcare. Este un loc care emană energie, în care ești motivat să te antrenezi, în care te simți bine. Sala de aerobic este spațiul în care poți da frâu liber mișcărilor sub ghidajul antrenorilor bine instruiți.

De doi ani umblu la PrimaGYM și în mod special la fitness. Am optat pentru PrimaGYM pentru că îmi place atmosfera și este mai familiar. Acum cu sălile reamenajate pot să zic că este perfect”, a declarat un client PrimaGYM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.