Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO. Razie de amploare a polițiștilor pe strada Botizului. Șoferi prinși băuți la volan

Poliţiștii din cadrul Biroul Rutier, au efectuat, ieri, 15 februarie a.c., între orele 6:00-9:00, o acțiune pe linia depistării în trafic, a conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Cu această ocazie, au fost reținute 4 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune, de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care avea alcoolemia peste limita legală.

Astfel, la data de 15 februarie a.c., în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat, în trafic, patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 35 și 72 de ani, toți din Satu Mare, având concentrații alcoolice cuprinse între 0,14mg/l și 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot, în cadrul acțiunii, a fost identificat de către polițiști și un bărbat, de 63 de ani, din Satu Mare care se afla la volanul unui autoturism. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei exacte, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.