Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Descinderi ale polițiștilor în cuibul infracțional de pe Horea 6

Poliția Locală a descins în această dimineață pe strada Horea, numărul 6. Persoanele care locuiau fără forme legale au fost sancționate de polițiști, iar în perioada imediat următoare se va dispune evacuarea acestora.

,,Facem ordine în oraș! Poliția Locală Satu Mare a organizat vineri dimineață o acțiune în blocul de pe str. Horea 6. Persoanele care locuiau fără forme legale au fost sancționate contravențional și se va dispune evacuarea acestora. Siguranța sătmărenilor este prioritatea noastră! Vom continua!”, a precizat conducerea municipalității.

4 comentarii

  1. Roza Răspunde

    Este minunată acțiunea de a face ordine în oraș și în primul rând ca se vad acțiunile. Dar ce facem cu ei? Sancționați contravențional si ulterior evacuați? Din ce vor plăti amenzi? Si unde se vor întoarce? Tot acolo! Lucrurile au degenerat prea mult în Centrul vechi în acea zona! Nu doresc să carcotesc dar în momentul de față personal nu văd o soluție. Mi se pare târziu…

  2. Beton armat Răspunde

    Târzie nu este decât apatia noastră a tuturor însă acțiunile poliției și tuturor celor meniți sa protejeze populația de râia tigănească infracțională, pentru ca de ce sa nu recunoaștem ca exista și țigani decenți și muncitori, oameni la locul lor ce nu se asociază cu pleava degradata a nației penale, nu sunt tardive ai nu vor fi nicicând.
    Eu sincer mulțumesc tuturor care prin munca lor ajuta acest oraș transilvănean făcându-l pe azi mai uman decât ieri și lăsându-ne pe noi cei simpli sa credem și sa speram ca un mâine mai corect, civilizat și curat exista.

  3. Zece Răspunde

    Evacuați de acolo!scosi la periferie..duși la munca!mama lor de pramatii

  4. Badescu Răspunde

    Maresale, unde esti…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.