Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Sute de pachete de țigări, ascunse în rezervorul unei mașini

În cursul zilei de ieri, marți, 20 februarie, în jurul orei 19.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul român Adrian C., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

În baza unei analiza de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în rezervorul autoturismului, cantitatea de 400 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 1.800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, autoturismul marca Fiat, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

 

 

Un comentariu

  1. Macsim Răspunde

    Daca te uiti in prima poza apar 90 cartuse tigari! 90 cartuse x 10 pachete = 900 pachete, in comunicat scrie doar 400 pachete ! Futu-i dracu de mama ei de matematica!!

    Iar in a doua poza apar mai putine de 400!!!! Acuma cine a furat pachetele?;))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.