Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTOGALERIE. Accident grav! Intervenție contracronometru a salvamontiștilor sătmăreni

Salvamontiștii Serviciului Public Județean Satu Mare, Oros Cristian și Munteanu Dan au prezentat raportul de activitate pentru acest sfârșit de săptămână: 3 accidente, unul dintre ele, o plaga tăiată necesitând o intervenție contracronometru. 

Salvamontiștii sătmăreni cu fiecare acțiune de salvare acumulează experiență, astfel încât la inaugurarea domeniului schiabil Luna-Șes, Consiliul Județean Satu Mare va pune în serviciul sătmărenilor o echipă Salvamont bine pregătită!

Salvamont Satu Mare are momentan 8 salvamontiști activi atestați care acoperă activitățile de patrulare-salvare din arealul Luna-Șes – Vf. Pietroasa, pe domeniul schiabil Șuior, iar în timpul rămas desfășoară activități de prevenție și educație montană adresate în special tinerilor. 

4 comentarii

  1. matroz Răspunde

    https://cjsm.ro/download/organigrama/Organigrama_2.pdf
    Cam asa arata organigrama CJ Satu Mare unde se zice ca Serviciul Salvamont ar functiona.Daca aveti curiozitatea sa-l vizitati veti vedea un serviciu suspendat undeva la coada ,fara nici-o legatura de subordonare,institutionala cu un personal de conducere si 0 personal de executie.Ce sa intelegem,ca Multisalva Carei este in intregime angajata CJ Satu Mare?Firesc nu se pomeneste nimic despre prietenul Istvan nicaieri!Dar ca este cofinantat de CJ Satu Mare in proiecte cu Hu,ce ati inteles?Unde sunt banii si cine-i aseaza in pagina?

  2. doi Răspunde

    @matrozule:Culmea este ca cei care ar trebui sa se sesizeze ca imaginea lor este folosita ilegal-zic eu pompierii-tac vinovati sau partasi!S-or fi multumit cu….autoutilitara cumparata de Consiliul Judetean Satu Mare pentru o prima plimbare a sefului la Bucuresti?

  3. Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare Răspunde

    Organigrama susnumită a fost modificată prin HCJ 180/2017,
    Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare având momentan un Șef Serviciu
    și un salvator montan angajat și 8 salvatori montani voluntari …
    nici unul din Carei 🙂 SPJS Satu Mare nu are nici o legătură cu Asociația Multisalva.

    (https://cjsm.ro/download/hotarari/hotarari_2017/Hcj180_2017-privind-modificarea-Organigramei-si-a-Statului-de-functii-aparatului-de-specialitate-CJSM.pdf).
    În rest

    • matroz Răspunde

      @SPJSalvamont:Imi cer scuze ca din cauza puturoseniei,am lasat pe organigrama o prostie!
      Pana aici e in regula!Dar poate ne lamuresti si despre initiativa privind baza pentru situatii de urgenta, in proiect ROHU?Il face Multisalva pentru voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.