Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTOGALERIE. Palatul de Justiție și-a recăpătat splendoarea. O adevărată bijuterie

Palatul de Justiție din Satu Mare și-a recăpătat strălucirea și alura de clădire simbol. După ani în care a stat într-un con de umbră, monumentul a redevenit un punct de reper în istoria Sătmarului.

Marea reabilitare a început în anul 2011, iar în toți acești ani s-a lucrat intens pentru a readuce o clădire ștearsă de vreme, la rangul de bijuterie. Edificat între 1894 și 1896, monumentul istoric de arhitectură din centrul municipiului Satu Mare se prezintă astăzi în toată splendoarea lui.

Recepția lucrărilor a avut loc la sfârșitul anului trecut, în data de 20 decembrie. Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare s-a ridicat la aproape 30 de milioane de lei.

7 comentarii

 1. Bahu Răspunde

  O splendoare ! Pe când clădirea hotel Dacia , Casa Albă , ? Ce frumos ar fi centrul istoric dacă i s-ar reda strălucirea de odinioară !

 2. Beton armat Răspunde

  Pe niciodată.
  ????

 3. Adonis Răspunde

  Sunt clădiri private, de ce să le renoveze statul ?
  Eu îmi renovez singur apartamentul, tu nu ?
  Cine are acele clădiri are și bani, să nu aștepte milă !!!!!!!

  • AlineL Răspunde

   pentru ca tot astia care nu vor sa renoveze , alde primarie , nu da voie la renovat ca-s cladiri “istorice”! adica vor fi istorie daca le mai lasa mult in paragina …

   • figaro Răspunde

    Pai nu da voie sa le renovezi dupa capul tau. Ele trebuie renovate sa arate exact ca si inainte sa se degradeze, ca de aceea sunt istorice, pampas!!!

 4. Bahu Răspunde

  Bravo ! Dacă toți ar gândi la fel , în lumea asta ar exista numai blocuri cu apartamente ca al tău . Să se dărâme Roma , Parisul, Bucureștiul , Budapesta ….

 5. Carmen Răspunde

  Nu va faceti probleme.Tocurile de la geamuri de la et 1 in fata toaletelor spre curtea interioara,deja crapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.