Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO&VIDEO. Accident mortal la Odoreu. Biciclist spulberat

Un accident mortal a avut loc duminică, 18 februarie, în jurul orei 15:00, la intrare in localitatea Odoreu. Un biciclist a fost accidentat mortal de un autoturism marca Opel. La fața locului sunt polițiștii rutieri pentru măsurători, iar din primele informații reiese că biciclistul a încercat să schimbe brusc direcția de mers.

Victima a fost transportată de urgență la spital și se pare că aceasta a decedat.

Vom reveni cu detalii.

10 comentarii

  1. Pix Răspunde

    Nici daca vroiau nu puteau sa faca drumul ala mai ingust. Daca prinzi un bicilist si din fata vine o coloana de 2 km te plimbi in spatele bicilistului.

  2. M Răspunde

    da daaa, in zona aia se si respecta viteza, cu siguranta nu a mers cu cel putin 100 la ora. mai ales daca erau deja in localitate….

  3. alin Răspunde

    Haloooo redactia….unde a disparut articolul anterior cu mortu de 75 de ani care trebuia sa-l cunoasca tot orasu….

  4. Cetateanu Răspunde

    E regretabil ce sa intamplat ,rutiera e vinovata ca nu isi face treaba !!!Drum national ??? foarte ingust ,aglomerat plin cu carute si biciclisti , microbusele maxitaxi nu au refugiu si isi lasa pasagerii in locuri periculoase etc.Pol rutiera se ocupa doar cu sanctionarea vitezei pe acest secment de drum , dar nu vede biciclisti ce sunt nonstop pe sosea ca ii zapada,ceata,noapte,ploaie indiferent de conditii si anotimp la fel carutele .

    • Avut Răspunde

      prietene, nu inteleg care e problema cu biciclistii si carutele… Conform legii au voie sa circule? Bineinteles! Fa bine si adapteaza viteza la conditiile de mers!

      • Unu' Răspunde

        Dacă drumul e acoperit cu zăpadă, nu prea …
        Și nici pe timp de noapte, dacă bicicleta nu este echipată corespunzător ȘI biciclistul nu poartă îmbrăcăminte reflectorizantă…

      • comentator Răspunde

        Căruțele nu au voie pe DN de vreo 20 de ani. Altă treabă e că în acest timp nimeni nu s-a obosit să le ofere alternativă. Nu e normal ca de ex. în drum spre vamă să înoți în noroi pe drum, noroi cărat de utilajele agricole.

  5. Eu Răspunde

    Cand ai facut scoala se soferi ai invatat ca biciclistul e un alt participant la trafic caruia trebuie sa ii acorzi prioritate si sa il depasesti in conditiile prevazute de lege care prevede mai nou distanta minima de 1,5 metri, nu cum era pana acum “distanta laterala suficienta” Poate nu stiai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.