Ultima actualizare: azi, 14:29
Locale

FOTO&VIDEO. Filtre în tot Sătmarul pentru prinderea deținutului evadat

Filtre masive au loc în tot Sătmarul pentru găsirea deținutului care a evadat în această dimineață de la Tribunalul Satu Mare. Polițiștii răscolesc județul pentru a-l găsi pe deținutul dispărut.

O adevărată desfășurare de forțe are loc în aceste momente în Satu Mare. Au fost instituite filtre ale Poliției, mașinile fiind oprite și verificate.

Reamintim că bărbatul condamnat, încarcerat în regim semideschis la Penitenciarul Satu Mare, a dispărut în această dimineaţă din Tribunal. El efectua, sub supraveghere, lucrări pentru firma care renovează Tribunalul, iar la un moment dat a profitat de neatenţia paznicilor şi a dispărut.

Un comentariu

 1. Beton armat Răspunde

  Căutați pe horea 6, sunt mari șansele ca el sa fie prin zona respectiva din moment ce e o zona rar frecventata de către autorități.
  Un cunoscut țigan ce se ocupa cu vânzarea de flori de pe semicorso a încercat in aceasta seara sa ma tâlhărească. Probabil din cauza ploii vânzările au scăzut, nu ca ar merita ca cineva sa cumpere flori de la acești borfași, și au trecut la a tâlhări și amenința pe oricine trece pe lângă gemelli.
  Fiți pe faza și anuntați poliția imediat dacă ceva va pare suspicios.
  Se fura de la chei, acte, carduri bancare, bani pana la cardurile de intrat in blocurile cu interfon care impreuna cu CI duc direct la adresa celui păgubit.
  Zona critica este Str Păstrăvului, Petru Bran, Unicarm, BancPost, semicorso, Corso, Str Horea, IC Bratianu etc.
  Sunt bande bine organizate și deosebit de agresive.
  Aveți grija la tot ce aveți asupra voastră și mai ales in mașinile lăsate parcate in zona centrală, nu lăsați nimic la vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.