Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Kereskenyi face dezvăluiri: Roca a aruncat pe apa sâmbetei 80.000 de euro!

Primăria Satu Mare vrea să schimbe destinația pieței agro-alimentare din Cartierul Carpați II deoarece producătorii nu sunt interesați de aceasta. Primarul Kereskenyi a afirmat că prin această investiție, fostul viceprimar Radu Roca a aruncat pe apa sâmbetei 80.000 de euro.

Redăm mesajul Primăriei:

Cea mai inutilă investiție din Satu Mare de după 1989: Piata agro-alimentară Carpati II

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare așteaptă sugestii din partea locuitorilor cartierului Carpați II pentru schimbarea destinației Pieței Agroalimentare din cartier, inaugurată în 19 aprilie 2016 de fostul primar Dorel Coica și fostul viceprimar Radu Roca.

Sub directa coordonare a fostului viceprimar Radu Roca, s-au cheltuit 80.000 de euro pentru amenejarea unei piațe agro-alimentară în jurul unei toalete! De la deschiderea pieței, pentru acest spațiu nu a fost încheiat niciun contract cu vreun producător agricol, astfel că nu s-a recuperat niciun leu din banii investiți.

”Astăzi am numit o comisie pentru a da o altă destinație acestei piețe. Comisia va colabora cu locuitorii din Cartierul Carpați II, care sunt rugați să facă sugestii. Fostul viceprimar Radu Roca a aruncat pe apa sâmbetei 80.000 de euro!”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

14 comentarii

  1. Kove Răspunde

    Tov primar , Pentru Clubul sportiv municipal sunt bani pentru salarii de mii de euro !

  2. Kiwi Răspunde

    Derutarea adversarui la primaru nost sa acopere grozăviile inclusiv desfiintarea clubului fanion OLI !

  3. Karcsi Răspunde

    Aici măcar se vede unde sunt banii , o piata cocheta, .. dar, in alta parte , Si vă intreabă lumea , astfel, la clubul sportiv municipal , la sectia baschet cu stiinta cui se plătesc salarii exorbitante de mii de euro si alte sentinte …..Domn primar ….. ce face ti ???Olimpia nu mai este , datorita cui …KARDA , SI AL CUI ?????

  4. Sulaghi Răspunde

    Sigur gasesti un prieten din ungaria cum sa ii vinzi WC-ul.

  5. Sătmăreanul Răspunde

    Bine ati spus dl primar !

  6. mia Răspunde

    Are dreptate primarul..si piata din 17 e aiurea facuta, toti cei din piata se plang ca e curent…

  7. Unu' Răspunde

    M-ați terminat cu Olimpia voastră!
    Ce rezultate notabile a avut Olimpia în ultimii 40 de ani, și ce rezultate au avut celelalta secíi ale CSM!!!
    Baschetul și handbalul au avut rezultate frumoase, dar scrima a adus rezultatele cele mai frumoase, unde am avut chiar și campioană olimpică!
    Și acum vedeți câți bani s-au cheltuit pe fotbal comparativ cu celelalte ramuri sportive!

    Am umblat pe stadion la meciurile Olimpiei pe vremea când tribunele erau pline de suporteri, dar sincer, nu se compară rezultatele de la scrimă cu cele din fotbal, deși pentru scrimă s-au cheltuit de zeci de ori mai puțini bani ca și pentru fotbal!

  8. avocat Răspunde

    consilierul ăsta nu-i ăla care-și dă cu părerea despre toți și despre toate , e ” multilateral dezvoltat ” ca răposatul . De fapt e un mic veterinar ajuns întâmplător ceva șefuț pe la psd.

  9. obiectiv Răspunde

    Am găsit în arhiva poştei electronice o scrisoare din 2015 pe un subiect mai serios decât cel dezbătut aici dar pe care l-am atins in context.Redau un crâmpei: ” Sigur,se invoca mereu problema banilor dar sunt situatii cand se arunca cu ei pe geam cum e si investitia propusa pentru modernizarea pietei din Carpati I.Piata aceasta a mai fost reabilitata la sfarsitul anilor 90 cand s-au alungat vanzatorii stradali de verdeturi de la intrarea pe str. Paulesti.A fost un esec total!Aproape nimeni nu merge acolo pentru ca nu este zona de tranzit.In anii din urma s-au deschis aprozare foarte bine aprovizionate prin CII si M17 si pe nimeni nu intereseaza acest loc.Chiar sambata am vorbit cu o femeie care vindea ceva verdeturi in piata si pur si simplu a ras spunand:,,Nimeni nu mai vine aici dupa ora zece,ce modernizare le trebuie?”Incredibil cum se poate face o asemenea risipa de bani!”. Am primit mesaj de respingere a e-mailului.

  10. Gabor Răspunde

    Cel mai bun primar Kereskenyi, a construit 1000 de locuri de parcare in centru si a scazut taxa de la 2 lei la 1 leu.
    TRAIASCA PRIMARUL!!!!

    • Unu' Răspunde

      Să-l pupi sub coadă, dacă ți-e așa drag!
      Dar în contrast cu ce spui tu acolo, cel mai PROST primar este dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria sătmarului!
      CUIE MOICA!!!

  11. Adrian Răspunde

    Voi o țineți unaîntruna cu Carpați 2, am scris și ieri că ăla nu este Cartierul Carpați II,
    sunteți împrăștiați ?
    De Carpați 1 ați auzit ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.