Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Mesajul lui Romeo Kulcsar pentru consilierii care i-au refuzat titlul de cetățean de onoare

Consiliul Local Tășnad nu i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Kulcsar, însă tânărul erou rămâne ferm pe poziții și spune că gestul pe care l-a făcut nu a fost condiționat de niciun fel de titlu onorific. Romeo nu s-a gândit nicio clipă la vreo răsplată materială ori la alte beneficii, însă a ținut să le dea un sfat oamenilor care conduc Tășnadul.

,,Nu am urmărit nici un scop când m-am gândit să donez ficat,nici nu am așteptat vreo răsplată in urma acestui gest…..Nu mă afectează decizia celor 9 consilierii care din câte am observat îs niște oameni care dacă ei nu au nimic de câștigat,nici altu să nu aibă ….iar despre primar Grieb Csaba Francisc am început cu “domnule” dar mi-am dat seama in următoarele 5 minute că am greșit formula de adresare ?,distincția de “cetățean de onoare” mă scutea de anumite taxe și asta i-a afectat pe unii consilieri,numele de “cetățean de onoare” era mai frumos decât toate beneficiile care le aveam ?. Le mulțumesc celor 6 consilieri care au votat pentru in special Doamnei Mustea Andaluzia care si-a dedicat timpul pentru a propune in ședința distincția mea! Parerea mea este că cei 9 consilieri mereu vor fi împotriva lucrurilor pozitive din orașul Tășnad!”, a precizat Romeo într-o postare pe Facebook.

7 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Romeo , oamenii de rând sunt toți cu tine . Ei ar trebui să voteze , nu aceste caricaturi !

  2. y Răspunde

    Auzi Romeo, lasă naibii de treabă! Asta e deja circ! Ai făcut ceva bine, bravo ție, dar gata!

    • M Răspunde

      Eu zic ca merita. Nu vad de ce te adresezi in asa hal, cand nu el a vrut acest titlu, a fost propus de un consilier local.

      Ura asta ne omoara.

      • y Răspunde

        Nu este nici o ură. Caută în DEX definiția cetățeanului de onoare, ce presupune la modul general, vezi dacă există conform legii un regulament de acordare a acestui titlu la nivel de oraș (o să vezi că nu este). Și nu consiliul e cel care semnează ci primarul, oricum. Nu era mai simplu să vadă dacă primarul este de acord prima dată ? În fond și toate facilitățile sunt acodate și aprobate de CL în baza propunerii primarului. Și atunci tot tărăboiul era evitat. Sau s-a vrut tărăboi?

  3. satmarean Răspunde

    Tu Romeo vei rămâne în amintirea tășnădenilor pentru gestul tău extraordinar! Iar consilierii care s-au opus nu peste mulți ani vor fi uitați! Mici sunt, mici rămân!

  4. andaluzia Răspunde

    Buna ziua , domnule Y! Vă anunț că , primul pe care l-am abordat în acest sens , a fost domnul primar . Nu mi-aș fi permis , de capul meu, sa actionez impotriva legii sau fara buna stiinta a edilului nostru. Apoi s-a luat legatura cu domnul secretar , care se ocupa de actele necesare intocmirii dosarului de acordare a titlului , apoi dupa o sedinta de informare , la Primarie, i-am reamintit domnului primar ca ma ocup de acest demers, pentru ca , in final sa se ajunga la acest circ. Daca domnul primar mi-ar fi sugerat să iau legătura cu președinții de comisii, așa aș fi făcut. Atâta timp cât secretarul primariei considera că ne aflăm in baza legală a unei hotărâri, inițiatorii de proiecte n-ar trebui să aibă niciun stres privind neconcordanta proiectului de hotarare cu regulamentul specific acelei hotarari. Mentionez ca , singurul care a fost invitat in sedinta , a fost tanarul Romeo, insa el a considerat ca este necesar sa iși invite, la randul lui familia. Asa ca , va rog , sa nu-mi bagati pe gat unele fapte care nu-mi apartin. Minimalizam gestul !

    • y Răspunde

      @Andaluzia. Atunci pur și simplu primarul și secretarul și-a bătut joc de Dvs. și ceea ce este și mai grav de tânărul acesta! Și ne mai mirăm că tineretul pleacă. Îmi cer scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.