Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

GAL Sud-Vest Satu Mare: Anunț prelungire apel de selecție pe măsura M7/6B

Asociaţia Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare (Gal Sud-Vest Satu Mare) anunță prelungirea perioadei de depunere de proiecte pe perioada 18.12.2017 17.04.2018 pentru prima sesiune de depunere a cererilor de proiecte pe anul 2017 pentru măsura M7/6B – „Înființarea de centre multifuncționale sociale”.

 Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 7/6B sunt:

Entități publice:

  • Autorități publice locale și asociațiile acestora (ADI-uri)

Entități private:

  • Organizaţii nonguvernamentale care au prevăzut în Statut prestarea de servicii sociale
  • Instituții de cult conform legislației în vigoare; (Unităţi de cult/structuri ale cultelor aparţinând cultelor religioase recunoscute în România şi constituite conform statutului sau codului canonic al cultului respectiv.)
  • Parteneriate public-private
  • GAL Sud-Vest Satu Mare (în cazul în care nu există alți beneficiari – începând cu al doilea apel de selecție lansat dacă este cazul)

Fondurile nerambursabile disponibile în această sesiune, pentru finanțarea proiectelor, sunt de  200.000 euro.

Plafonul minim acceptat pentru un proiect finanţat prin Măsura 7/6B este de 10.000 de Euro

Plafon maxim al sprijinului public nerambursabil este de 200.000 de Euro/ proiect.

Depunerea proiectelor în cadrul sesiunii aferente măsurii se opreşte înainte de ultima zi pentru depunere, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, excluzând valoarea publică totală a proiectelor retrase ajunge la 200% din nivelul alocării sesiunii, cu excepţia primelor 5 zile lucrătoare, când oprirea depunerilor de proiecte nu este condiţionată de atingerea plafonului de 200% din nivelul alocării sesiunii.

Depunerea proiectelor se ca face la sediul GAL Sud-Vest Satu Mare situat în localitatea Petrești, str. Principală, nr. 1, județul Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 14:00.

Termenul limită al depunerii cererilor de proiecte pentru această sesiune este 17 aprilie 2018, ora 12:00.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului pentru măsura M7/6B – „Înființarea de centre multifuncționale sociale” și în Apelul de selecție detaliată, elaborată de Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, disponibile la sediul GAL în versiune pe suport tipărit sau sunt accesibile pe pagina web www.galsudvestsatumare.ro

Mai multe informații se pot solicita la Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare, tel/fax: 0261.820.050, [email protected], [email protected] , www.galsudvestsatumare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.